2777
2789

با همکارم دوساعته سرش بحث داریم یکی میگه دوربینه اون یکی میگه نیس😂😂

اینقد خندیدیم

حالا واقعا این دوربینه الان عکسشو میزارم

همکارم میگه من تو این اتاق تا دلتون بخواد به صاحبکارم فحش دادم نکنه اصلا صدارو ضبط میکنه اصلا اینقد خندیدیم به حرفاش که باورتون نمیشه😂😂😂😂

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

نه این دوربین نیس

دزدگیره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه این دوربین نیسدزدگیره

میشه بگین چیه مارو از گمراهی نجات بدین😂🤦🏻‍♀️

این دوربین نیست سنسور تشخیص حرکته که به دزدگیر وصل میشه

ممنون

پس میتونیم باز به صاحبکارمون بد و بیراه بگیم دیگه😂🤦🏻‍♀️

میشه بگین چیه مارو از گمراهی نجات بدین😂🤦🏻‍♀️

گفتم دزدگیره 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

به همسرم نشون دادم عکسو میگن دزد گیره دوربین نیست

به صدا و این چیزا کار نداره؟