2777
2789
عنوان

دوگانگی

68 بازدید | 4 پست

یه چیزی خیلی برام عجیبه چرا درون‌گرا ها انقدر تفاوت تو رفتارشون هس بسته به موقعیتی که توش هستن؟؟

مثلا یه جا داری میترکی از ایده و نظر و حرف و ابراز احساسات خیلی راحت میتونی حرف دلتو بزنی میتونی چیزایی که واقعا با افکارت همخوانی داره رو بگی بعضی وقت انقدر میتونی راحت باشی که حتی چیزایی که تاحالا دربارش فکر نکردی هم به زبون بیاری  اماااا فقط و فقط در شرایط خاص و کنترل شده🤐 مثلا تو مجازی یا با آدم نزدیک زندگیت اونم به شرطی که در ملا عام نباشه 

حالا کافیه یکم آدمای بیشتری اطرافت باشن یا با یه نفر صمیمی نباشی چنان لال میشی و حول میکنی ک مغزت قفل میشه که حتی ساده ترین چیزارم نمیتونی بگی 

حتی اگه عمیقا بخوای با طرف ارتباط بگیری یا باهاش صمیمی بشی یه چیزی درونت هس که نمیذاره حرف بزنی یا حداقل شروع کننده بحث باشی حتی وقتایی که مشتاق حرف زدنی باید صبر کنی اونا بیان سمتت اگه نیومدنم تا آخر ساکت بشینی یه گوشه 

مطمئن نیسم بخاطر درون گراییمه یا خجالتی بودنم نمیدونم ولی واقعا دوگانگی شخصیت رو حس میکنم 

اصن تو یه جمعی ازم یه چیز میپرسن با اینکه تو حالت عادی کلی جواب دارم براش در لحظه چنان لال میشم و سوتی میدم که نگمم... آدم غیرنزدیک میبینم حول میکنم دستم میلرزه چه مهمون بیاد چه خودم جایی برم اصن یه وضعی

منم بشدت دچار این دوگانگی هستم

بد چیزیه🫠

تو این رفتن و اومدنای این ایام به عمق فاجعه پی بردم اصن چرا باید تو حالت عادی وقتی کسی کاری باهام نداره استرس بگیرم یا سوتی بدم؟ 

حالا خوبه ارتباط زیادیم نداریم با کسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد چیزیه🫠تو این رفتن و اومدنای این ایام به عمق فاجعه پی بردم اصن چرا باید تو حالت عادی وقتی کسی کار ...

از اونجایی ک ما در حالت عادی خیلی مهمون داریم و همش تو رفت و امدیم این تعطیلات چیزی بم یاد نداد

من استرس نمیگیرم تا ی تایمی خالم تو شلوغی خوبه ولی یهو خسته میشم میخام سریع تنها شم 

کلا تو مجازی و واقعیت باهم فرق دارم 

تو‌مجازی پرحرفترم 

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
از اونجایی ک ما در حالت عادی خیلی مهمون داریم و همش تو رفت و امدیم این تعطیلات چیزی بم یاد نداد من ا ...

دقیقا مشخصه درون‌گرا 

یهو باتری اجتماعی بودن تموم میشه 

من فکر کنم علاوه بر اینا خجالتیم باشم اما دوشخصیت متفاوت کاملا مشخصه