2777
2789

بلاکت کرده استارتر

میتونن مشخص کنن کسایی که انلاینن کدوماشون نبینن  میزنن تو نبینی

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همچین قابلیتی هست؟

بله برای اقایون میزنن نبینن

وقتی عکس گذاشتید برگردید صفحه اول تاپیک بزنید خصوصی سازی عکس انتخاب کنید 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بله برای اقایون میزنن نبیننوقتی عکس گذاشتید برگردید صفحه اول تاپیک بزنید خصوصی سازی عکس انتخاب کنید

😂🤣 سرکارشون نذار 😅

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

😂🤣 سرکارشون نذار 😅

بزار اذیتشون کنیم 😂😂😂

دروغ؟🤔من شونصد ساله تو سایتم اولین باره می‌شنوم

شوخی کردم داشتم کاربرای اقا رو سرکار میزاشتم

اهان دقت نکرده بودم

شوخی کردم

بلاکت کرده استارترمیتونن مشخص کنن کسایی که انلاینن کدوماشون نبینن میزنن تو نبینی

خب تو تاپیکی که از قبل گذاشته شده هم همینه البته

تازشم مگه من ببینم چی میشه😂