کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بسته به رهن مغازت و چوب خوریش دارهاگه دستگاه قهوه یاز خوب بخای مثل سیمونلی دسته دوم باید ۲۵۰ یا بیشتر بدی ، اسیاب قهوه هم دوتا میخای ، یخچال یدونه ، ست لیوان و شات ، مارک قهوه چی بخری مهمه مثلا جوکر گرونه ، دستگاه تمپ هم میخای ،
تازه همه ی این هزینه ها فقط برای بار گرمه هزینه های بقیه منو هم هست
اخ بار سرد ، شیکر و اسپون بار و فیلترش باهم یک و پونصد. لیواناش و سیروپاش ک هیچی. ، ادم تا بخاد کافه بزنه جیبش ک خالی میشه هیچی ، یهو میبینی این دنیا شلوارتم کشید پایین🤣
اخ بار سرد ، شیکر و اسپون بار و فیلترش باهم یک و پونصد. لیواناش و سیروپاش ک هیچی. ، ادم تا بخاد کافه ...
خیلی شغل هزینه بریه تازه میای این همه هزینه میکنی اولش برای اینکه زهره چشم بگیرن از طرف بهداشت و اماکن هی بهت گیر میدن تا بیای اونارو قانع کنی و روال کار دستت بیاد طول میکشه بعدم تا جا بیوفتی سرسال یهو صاحب ملک میبینه پاخور مغازش خوبه یا میگه خالی کن یا اجاره رو خیلی میبره بالا😂
والا چوب خوری داره تا ۵ ماه ب درامد فکر نکن ، چندین رفیق باریستا دارم که کارفرماشون ورشکست کرده ، نمیخام دلتونو خالی کنم ولی جای کافه خیلی مهمه. نزدیک باشگاه عالی ، نزدیک دانشگاه خوب ، در مناطقی مثل کوچه یا داخل پاساژ خلوت بسیار بده