2777
2789
عنوان

استوری های شوهرم

578 بازدید | 21 پست

شوهرم تو مجردی بشدت بدلباس بود طوری که واسه صحبت کردن اولیه وقتی اومده بود اونقد بد لباس پوشیده بود که دادشش دعواش کرده بود 

من اوایل خیلی حرص می‌خورد تو عقد تا کم کم اصلاحش کردم

ما تو یه شهر کوچک زندگی می‌کنیم همه همو می‌شناسن

شوهرم هم هزار خرده ای فالور داره استوری میزاره با برادر خدا بیامرزش از زمان مجردیش بشدت تو عکس بد لباس بد افتاده

بهش میگم عکس خودتو کات میکردی این چیه میگه ما باید بریم مشاوره گیر بیخوده

کاش میتونستم عکسش بفرستم ببینید چی پوشیده فقط

شما باشید ناراحت نمیشید؟

فعلا کمی باهاشون راه بیاین به هرحال سخته برادر از دست دادند

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا قبل بوده ولش کن . بعد همه فک فامیلش قبلشو دیدن بعدشم دیرن. از کی میخوای قایمش کنی مثلا . بعد اصن فضا مجازی مهم نیس ک تو زندگیتو زهر کردی براش بخاطر فضا مجازی... زندگی واقعی تونو بچسب عزیزم 

۲ ساله ازدواج کردیم زیاد قدیمی نی

عزیزم شما همسرشی نه مادرش جایگاه خودتو گم نکن و قاطی نکن هی بهش امر و نهی نکن هی اشتباهاتشو یاداوری نکن هی از تیپ و قیافش ایراد نگیر به هرحال شما باهمون تیپ داغون دیدی و پسندیدی و زنش شدی فالووراشم که قبلشم دیدن دیگه