2777
2789

میخوام دقیق باشه هر سری میرم معاینه بینایی سنجی با دستگاه و اینا کلی چک کرد گفت ضعیف نیستی ولی من حس میکنم هست ‌.واسه ی چشمم ۲۵ صدم تشخیص داد ولی گفت عینک لازم نیست نداد😐

هر چقدر اصرار کردم گفت نمیخاد

لطفا لایک نکنید .سپاس

برو پیش اپتومتریست 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش اپتومتریست

خب همون رفتم 

ی سری ک کلا عینک داد و کلا نمیدیدم 

رفتم پیش یکی دیگ‌گفت این عینک اشتباهه 

واقعنم نمیدیدم باهاش 

حالا چشم پزشکی برم چی ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس
برو پیش اپتومتریست

خب همون رفتم 

ی سری ک کلا عینک داد و کلا نمیدیدم 

رفتم پیش یکی دیگ‌گفت این عینک اشتباهه 

واقعنم نمیدیدم باهاش 

حالا چشم پزشکی برم چی ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس

اگه بلغم تون هم بالاست بهتره داروی بلغم زدا هم بخورین و لبنیات کارخونه ای و قهوه و شکلات و فست فود و خلاصه چیزای که طبعش سرده نخورین چون باعث ضعف اعضای بدن میشه که یکیش ضعف بینایی

چندسااااال پیش قبل از اشنایی با طب اسلامی یک چشمم حس میکردم ضعیف شده اما چون دوست نداشتم عینک بزنم دکتر نمیرفتم و میگفتم خدایا خودت کمک کن عینکی نشم تا اینکه با طب اسلامی اشنا شدیم و چندماهی سرمه هارو زدم و چون خیلی زیاد خلط گلو( یکی از علائم بالا بودن بلغم) داشتم،دارو بلغم زدا هم میخوردم تا اینکه یکی دوستام بهم گفت چقد سرمه هاش خوبه متوجه شدم اون یه چشمم که بستم با اونی که قبلا ضعیف بود خوب میبینم خلاصه شوهرمم قوز قرنیه اش خوب شد

دوست داشتی بگو کدوم شهری از رو پی دی اف عکس لیست نماینده های شهرتون بگیرم بفرستم تحقیق کن هرکدومش بهتره برو اگرم شهرهایی هستی که شنیده ی بعضی نماینده هارو دارم بهت میگم کدومشون بهتره