2777
2789
عنوان

خاطره اکس بی غیرتم که باعث کاتم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 56 پست

من چند سال با همسرم دوست بودم چند سالم هست ازدواج کردم اگر همسرم حساس بشه روم واقعا ناراحت میشم شیفته اینم که بهم اعتماد داره و الکی غیرتی نمیشه روم... من نمیدونم شما دخترها از پسر غیرتی که مشکل روحی داره و دعواییه چرا خوشتون میاد؟ واقعا عجیبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال با همسرم دوست بودم چند سالم هست ازدواج کردم اگر همسرم حساس بشه روم واقعا ناراحت میشم شیفت ...

هر حساس بودنی به معنی مشکل روانی نیست عزیزم من اون لحظه از اون نگاه عذاب کشیدم و اون هیچ کاری نکرد میتونست لوکیشنو عوض کنه

ادم حتی از فکر اینکه یه نفر مواظبت باشه قند تو دلش اب میشه🥲

آره بخدا

ولی کو مرد 😐

دیگه مرد حامی و باغیرتو فقط تو سریالای ترکی باید دید و حسرت خورد😂

مثلا ساواشو یادته؟؟؟؟🥲

انتظار داشتم بگه پاشو بریم یه رستوران دیگه یا حداقل جاشو با من عوض کنه

تو این مواقع من می گم فلانی جات با من عوض می کنی؟ این طرف راحت نیستم! (خودم می تونی از خودم مراقبت کنم نیازی به دعوای اون یا اینکه اون بگه بیاد جات با من عوض کن ندارم ) 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

تو این مواقع من می گم فلانی جات با من عوض می کنی؟ این طرف راحت نیستم! (خودم می تونی از خودم مراقبت ک ...

آره به خدا منم از ترس به شوهرم چیزی نمیگم چون سریع یقه طرفو میگیره 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...