2777
2789
عنوان

شوهر

320 بازدید | 16 پست

کی شوهرامون دیگه ناراحتمون نمیکنن 

کی عاقل میشن 

من خسته شدم بخدا تا میگم نه انگار زنا قهر میکنه فحش میده داد میزنه

کاش ازدواج نکرده بودم هیچی کم نداشتم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج=خریت محض

الان لایکت میکنم 😬😬😬😬

ازدواج با آدم درست خیلیم خوب وعالیه اما باکسی که سوهان روحته بله خریته

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

حالا یا خریت یا هرچی چی کار کنم از دست این شوهر

از سر کار اومده میگه نه دوستی نه چیزی که برم باهاش استخر یا باشگاه دعواشو با من میکنه تلبکار مامانم اینا شده خب مگه تغصیر اوناست

خب به من چه

بذار قهرکنه جونش دربیادوالا محل نده بهش همین 

خب مگه من کی .رو دارم که باهاش حرف بزنم از صبح تا ظهر تنهام با بچم ظهرم که اقا میاد همش ناراحتی فقط کافیه یه چیزی باب میلش نباشه

استارتر غصه نخور خوب یه روز تو هفته بزار برای خودش باشه 

شما هم یه برنامه بزار هفته ای ی بار با دوستات برو بیرون بچه رو هم بده دست کسی یا مهد و پرستار 

من دوستم بچه ش از وقتی  ۲سالش بود داریم ماهی ی دفعه میریم بیرون رستوران یا سفره خونه میشه با بچه هم رفت بیرون بهش بگو شما برو منم ماهی ی بار هفته یا دو هفته درمیون میرم خوب لازمه با دوستاتون وقت بگذرونین زندانی هم نیستین ک

ارزو مرگ نداره ک سخت نگیر 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
استارتر غصه نخور خوب یه روز تو هفته بزار برای خودش باشه  شما هم یه برنامه بزار هفته ای ی بار ب ...

من بخدا حرفی ندارم اومده سر من داد و بیداد میکنه که چرا من دوست ندارم اخه مگه به من ربطی داره؟؟