2777
2789
نقی خیلی اخه پروئهمنم فقط برا اون دلم خنک شد

از اون لحاظ ک آره ولی من بدم از زنه ارسطو میاد ی جوریه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه قرار نبود برن تاجیکستان ارسطو عاشق یه دختر تاجیک بشه؟من به زن داشتن ارسطو عادت ندارم ارسطو فقط ب ...

بنظرم این زنش یه پاچه ورمالیده تیغ زن هست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
از اون لحاظ ک آره ولی من بدم از زنه ارسطو میاد ی جوریه

فی فی🥴

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آفرین قبلا سایه همو با تیر میزدن الان شدن جون جونیه همیشه در کنار هم

قبلا جمیله چشم دیدن اینارو نداشت 

الان فقط یه ذره کنتاک با فهیمه داره 

عاشق شیفته تقی هست 

واقعا این بخشش جالب نیست

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

از چشاش ترسیدم 

یجوریم نگاه میکنه آدم فکر میکنه نابینا هستش

و طرز صحبت کردنش خوشم نمیاد اصلا نمی فهمم چی میگه

از لهجه ی اصفهانی ها خوشم میاد ولی ایشون اصلا نتونسته اصفهانی حرف بزنه و گند زده

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم همین حس رو دارم

میگم هرجور تصور میکنم زندگی با امثال نقی رو نمیتونم هضم کنم 

درسته فیلمه ولی جای زنهایی امثال هما تو بهشته 

اصلا نمیشه یه لحظه تحملش کرده 

مردک وراج و حسووووووووووود و بی پول 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
فی فی🥴

یه سگ داشتم اسمش فی فی بود🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

قبلا جمیله چشم دیدن اینارو نداشت الان فقط یه ذره کنتاک با فهیمه داره عاشق شیفته تقی هست واقعا این بخ ...

آره دقیقا اینجوری به دل نمیشینه ادم احساس میکنه این خانواده خانواده قبلی نیست

میگم هرجور تصور میکنم زندگی با امثال نقی رو نمیتونم هضم کنم درسته فیلمه ولی جای زنهایی امثال هما تو ...

و هول معلوم نیست چند تا زن تو زندگیش بوده همه رو قاطی کرده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آره دقیقا اینجوری به دل نمیشینه ادم احساس میکنه این خانواده خانواده قبلی نیست

آفرین آره 

نزدیک شدن جمیله بهشون دیگه حس قدیم رو به ادم نمیده 

میگم هرجور تصور میکنم زندگی با امثال نقی رو نمیتونم هضم کنم درسته فیلمه ولی جای زنهایی امثال هما تو ...

خود خواه و خودبزرگ بین فراموشت شد