2777
2789
عنوان

غذا نخوردن در بارداری

70 بازدید | 7 پست

خانما سلام خواهرم بارداره پنج ماهشه‌ هیچی نمیخوره اصلا صبح یه املت میخوره دیگه ناهار نمیخوره تا شب حتی یه میوه ساده هم میگه نه اشتهام نمیکشه چاق میشم اینقدر حرص خوردیم هر چی بهش میگیم گوش نمیده برای سلامتی بچه ضرر داره بنظرتون‌ چی بخوره اشتهاش‌ باز بشه؟ توی این پنج ماه بارداری فقط ۳ کیلو اضافه کرده وحشتناک لاغره با اینکه پنج ماهشه‌ نینی گناه داره لاغر و ضعیف به دنیا بیاد🥲🥺

Always 🐢☘
بچش ضعیف نمیشه،خودش ضعیف میشه،۳ کیلو هم خوبه ها من خاله هام ۱۰ ۱۵ کیلو کم میکنن انقد که بد ویارن

هیچی نمیخوره نه ویتامین نه هیچی نمیدونیم چیکار کنیم از دستش

Always 🐢☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهه اول دکترم می‌گفت اشکال نداره اما بعدش مهمه مخصوصا همون سه ماه آخر حتما باید بخوره مخصوصا پروتئین بچه باید وزن بگیره. به فکر چاق شدن نباشه فوقش می‌ره باشگاه یا بچه شیر میده سریع لاغر میشه. الان اولویت وزن بچه هست نه چاق شدن خودنش. 

سه ماهه اول دکترم می‌گفت اشکال نداره اما بعدش مهمه مخصوصا همون سه ماه آخر حتما باید بخوره مخصوصا پرو ...

بهشم گفتیم الان هیچی نمیخوره رفتیم جیگر کباب کنیم نخورد اصلا نمیخوره هیچی کلافه شدیم بخدا

Always 🐢☘
بهشم گفتیم الان هیچی نمیخوره رفتیم جیگر کباب کنیم نخورد اصلا نمیخوره هیچی کلافه شدیم بخدا

اشتباه می‌کنه ببرین پیش دکتر تغذیه تو بهداشت هم هستن بزار یکم دعواش کنن شاید به حرف اونا گوش بده.