2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یک چیزی و روشن کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 40 پست
چکار میکنی

مثلاً توجهم رو کم میکنم،کمتر حرف میزنم.وخیلی از کارها که برای خوشحالیش انجام میدادم رو نمیکنم.

در حالت عادی صبح خوابیده،میرم نون بربری میگیرم،وقتی از دستش دلخورم لواش میگیرم که بدش میاد و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتظار چنین دلیلی نداشتم🤦‍♀️😂

😂😂😂😂😂😂

گفتم پست بالاتر احتمالا مجرده و یه جایی خونده این مطلب رو . 

کبریت اورده بودم شدیدا روشن بشم ولی نشد که بشم 

پست بالاترم رو بخونید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
مثلاً توجهم رو کم میکنم،کمتر حرف میزنم.وخیلی از کارها که برای خوشحالیش انجام میدادم رو نمیکنم.در حال ...

اگه میفهمه که ناراحتی و سعی میکنه خوشحالت کنه که خوبه

شوهر من براش اهمیت نداره اتفاقا خوشحالم میشه که توجهم رو کم کنم هیچی نگم راحت به کاراش برسه

نه عزیزم متاهلم و اینم تجربم بود که گفتم. درست گفتم نه؟

نه گلی بالاتر گفتم 

والا اگه متاهلی بیا بغلم عین خودم ساده و بی ریایی خواهر

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
😂😂😂😂😂😂گفتم پست بالاتر احتمالا مجرده و یه جایی خونده این مطلب رو . کبریت اورده بودم شدیدا روشن ...

اره من خودمم مجردم ولی خب قبول ندارم این حرفو

ب ظرم دلیل اینکه دعوا میشه میتونه این باشه که خب طرف خسته هست طبیعیه حال و حوصله بحث و سین جیم کردن نداشته باشه... خود منم باشم خسته میام خونه یکی هی سوال کنه کجا بودی چیکار کردی و..‌ خب شاید واقعا عصبی بشم

این یه چیز طبیعیه

Intj- 

نه عزیزم متاهلم و اینم تجربم بود که گفتم. درست گفتم نه؟

نه.مردها اصولاً دوست ندارن به کسی توضیح بدن.این به خاطر قدرت طلبیشون هست.

برا اینکه رعایت حالمون رو بکنن،باید شخصیت شون رو بشناسیم ونقاط قرمز رو رد نکنیم

اره من خودمم مجردم ولی خب قبول ندارم این حرفوب ظرم دلیل اینکه دعوا میشه میتونه این باشه که خب طرف خس ...

حالا هر دیر اومدنی هم دلیلش سرکار بودن نیست 😉

اره من خودمم مجردم ولی خب قبول ندارم این حرفوب ظرم دلیل اینکه دعوا میشه میتونه این باشه که خب طرف خس ...

کاشکی شوهرت خوب باشه و هیچ وقت حرف منو متوجه نشی. کسی که مجرده بیرونه فرق میکنه با کسی که متاهله و بیرونه. همسرش حق داره بدونه کجاست و وقتشو با کی میگذرونه و منتظرشه براش ارزش بزاره

حالا هر دیر اومدنی هم دلیلش سرکار بودن نیست 😉

این که اره ولی درکل میگم وقتی به محض رسیدن هی سوال بپرسی هم فکر نمیکنم تاثیر مثبتی داشته باشه.. خب کاری کرده باشه که نمیاد راحت بگه... پنهان میکنه 

Intj- 

این که اره ولی درکل میگم وقتی به محض رسیدن هی سوال بپرسی هم فکر نمیکنم تاثیر مثبتی داشته باشه.. خب ک ...

خب منم میگم دلیلش رو از قبل اماده میکنن