داخل مدرسه تیزهوشان یه طرح مطالعاتی ریختن از ساعت ۶ صبح تا ۱۰ شب خودم خیلی دوست دارم برم مثلا فردا فامیل که میاد خونمون من راحتم نیستم خونه ولی مشکل هزینشه مثلا یک هفته تا اخر عید مونده ظاهرا میگن ۱ تومن باید بدین نمیدونم واقعا پیش خانواده چجوری مطرح کنم 😐💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما یه موسسه ای میرفتیم 3،4 سال پیش برا دو هفته عید 6 تومن میگرفت
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
نه ببین اینا یه طرح حدودا ۳ هفته بوده ۱ونیم میگرفتن حالا کلا یک هفته مونده میخوان ۱تومن بگیرن منطقی ...
راس میگی،اینجوری خیلی سوز داره
خب برو کتابخونه فردا رو
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من چکار کنم عادت دارم گاهی بلند میخونم بعد کتابخونه میرم بقیه آدما حواسمو پرت میکنن یکمم معذبم کتابخ ...
بنظرم تمرین کنی یه مدت درست بشه این بلند خوانی هم باعث کند شدن سرعت مطالعت میشه و میتونه مخرب باشه وقتی که میخونی سعی کن حتی تو ذهنت هم نخونی میدونم سخته ولی تمرین کن در مورد این حواس پرتی خب عوامل زیادی هست باید علتشو در بیاری ببینی واقعا چیه ولی خب بعضی فیلمای اموزشی هست میتونه کمک کنه واقعا