2777
2789
عنوان

پانسیون مطالعاتی نوروزی

116 بازدید | 15 پست

داخل مدرسه تیزهوشان یه طرح مطالعاتی ریختن از ساعت ۶ صبح تا ۱۰ شب خودم خیلی دوست دارم برم مثلا فردا فامیل که میاد خونمون من راحتم نیستم خونه ولی مشکل هزینشه مثلا یک هفته تا اخر عید مونده ظاهرا میگن ۱ تومن باید بدین نمیدونم واقعا پیش خانواده چجوری مطرح کنم 😐💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تومن که خوبه

ما یه موسسه ای میرفتیم 3،4 سال پیش برا دو هفته عید 6 تومن میگرفت

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
حالا بگو یا قبول میکنن یا نمیکننپانسیونای سطح شهرم میتونی بری ، یک ماهش بین ۱ و نیم تا ۳ تومنه

نه اخه جو خوبی داره مراقب هاش خوبن در کل انگار یه سکوت عجیبی حاکمه چی بگم والا قدرت بیان درست و حسابی هم ندارم 🤦🏼😅

یه تومن که خوبهما یه موسسه ای میرفتیم 3،4 سال پیش برا دو هفته عید 6 تومن میگرفت

نه ببین اینا یه طرح حدودا ۳ هفته بوده ۱ونیم میگرفتن حالا کلا یک هفته مونده میخوان ۱تومن بگیرن منطقی نیست واقعا تقسیم بر ۳ هم که بشه میشه ۵۰۰تومن

نه ببین اینا یه طرح حدودا ۳ هفته بوده ۱ونیم میگرفتن حالا کلا یک هفته مونده میخوان ۱تومن بگیرن منطقی ...

راس میگی،اینجوری خیلی سوز داره

خب برو کتابخونه فردا رو

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
نمیشه هزینشو روزانه بگیرن ؟فقط روز هایی که مهمان داری بریالبته فردا فکر کنم کتابخونه ها هم بازن

با یکی صحبت کردن ظاهرا میگه که فردا بیام صحبت کنم حالا خداکنه قبول کنه اینجوری خیلی عالیه روزانه باشه 

نه اخه جو خوبی داره مراقب هاش خوبن در کل انگار یه سکوت عجیبی حاکمه چی بگم والا قدرت بیان درست و حساب ...

پانسیونای دیگه هم اینجورن عزیزم

تازه اونجا همش همکلاساتو نمیبینی که هی خرف بزنید یا بهم استرس بدین

راس میگی،اینجوری خیلی سوز دارهخب برو کتابخونه فردا رو

کتاب خونه شهر ما هم متاسفانه تا ۶ یا ۷ شب کلا بازه که واقعا فایده نداره حالا امیدوارم روزانه قبول کنن در حد همین یکی دو روز رو بتونم برم پانسیون

اینم پیشنهاد خوبیه ممنون میشه امتحان کرد

من چکار کنم عادت دارم گاهی بلند میخونم بعد کتابخونه میرم بقیه آدما حواسمو پرت میکنن یکمم معذبم کتابخونه خیلی دروانگرام خونه ام ۲۴ ساعت تلویزیون روشنه صداشم بلد صداش میاد اتاقم وقتیایی فیلم درسی میبینم مشکلی نیست میخام بخونم حواسم همش پرت میشه 

من چکار کنم عادت دارم گاهی بلند میخونم بعد کتابخونه میرم بقیه آدما حواسمو پرت میکنن یکمم معذبم کتابخ ...

بنظرم تمرین کنی یه مدت درست بشه این بلند خوانی هم باعث کند شدن سرعت مطالعت میشه و میتونه مخرب باشه وقتی که میخونی سعی کن حتی تو ذهنت هم نخونی میدونم سخته ولی تمرین کن در مورد این حواس پرتی خب عوامل زیادی هست باید علتشو در بیاری ببینی واقعا چیه ولی خب بعضی فیلمای اموزشی هست میتونه کمک کنه واقعا