2777
2789
عنوان

خانمای کد بانو

101 بازدید | 24 پست

اولین بار میخام مهمونی بدم خب بعد ۲۲ نفر آدم بزرگیم 

۱۰ تا بچه 

بنظرتون چندکیلو مرغ میخام چندتا مرغ برای جوجه هست 

چندتا پیمانه برنج آب کنم؟

۳ تا پیچ کاهو بسه یا کمه؟ 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

برای هر نفر آدم یک پیمانه برنج

یک تیکه رون مرغ هم در نظر بگیر

برای بچه‌هام سینه بده و همون یک پیمانه برنج هم برای بچها بریز

شما کلا ۲۸ تا خیس کن اضافه بیاد بهتره تا کم بیاد

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

برای هر نفر آدم یک پیمانه برنجیک تیکه رون مرغ هم در نظر بگیربرای بچه‌هام سینه بده و همون یک پیمانه ب ...

برای بچها هم یک پیمانه برنج آب کنم ؟ خیلی زیاد نمیشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هر نفر آدم یک پیمانه برنجیک تیکه رون مرغ هم در نظر بگیربرای بچه‌هام سینه بده و همون یک پیمانه ب ...

عزیز میخام جوجه بدم نفری چندتا تیکه جوجه هست 

برنج برای هر نفر یه نعلبکی سرپر ...

مرغ برای کباب دو تا مرغ درشت برای دوازده نفر کافیه ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

من هر مرغو جوجه ای برای ۴ نفر در نظر میگیرم مهموناتو ۳۲ نفر در نظر بگیریم میشه ۸ تا مرغ بچه هارم همیشه بزرگ حساب کن غذات کم نیاد اگه بخورن ۹ تا مرغ بگیر برای هر نفر هم یه پیمانه برنج کاهو هم ۵ تا بگیر ماست و خیارم میتونی درست کنی خوب میشه کنار جوجه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من هر مرغو جوجه ای برای ۴ نفر در نظر میگیرم مهموناتو ۳۲ نفر در نظر بگیریم میشه ۸ تا مرغ بچه هارم همی ...

زیاد بخور نیستن 

گلی برنج هم به تعداد آب کنم ؟برنج ایرانی را یکدست بپزم؟

زیاد بخور نیستن گلی برنج هم به تعداد آب کنم ؟برنج ایرانی را یکدست بپزم؟

آره به تعداد که کم نیاد

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸