2777
2789

من. دیگه هیچی برام مهم نیست. چون به این درک رسیدم که هررررر کاری کنی باز حرف میزنن. پس خودت باش و زندگیتو بکن. قرار نیست طبق میل بقیه زندگی کنیم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

ببین من به همه میگم مشکلاتمو خودم تنها حل میکنم به کمک کسی نیاز ندارم

درحالیکه از درون واقعا تجربه ندارم نمیدونم تکلیفم چیه

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

آره الان کلا برام مهم نیستن یعنی اگ ب جز خانواده درجه یکم همه بمیره ام برام مهم نیس چ برسه حرفشون

هیچی ب این نتیجه رسیدم حرفاشون همش دری وریه میخوان انرژی منفی بدن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من خیلی زیاد

ارتباطم کمرنگ و محدود کردم اینقدر اعتماد به نفسم بالا رفت اینقدر آرامش و احترام نشست تو زندگیم که نگم برات 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

دیگه نه از کسی توقع دارم و نه اجازه میدم ازم توقع داشته باشن. فهمیدم ک ارزش خودم بالاتر از حرف و نظر مردمه. دیگه برام اهمیتی نداره هررررر چی ک پیخوان پشت سرم بگن و درموردم فکر بکنن. اتفاقا دیگه خوشحال میشم ک پست سرم حرف بزنن🤣

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
من خیلی زیاد ارتباطم کمرنگ و محدود کردم اینقدر اعتماد به نفسم بالا رفت اینقدر آرامش و احترام نشست تو ...

موقعیتی پیش نمیاد ک یاد قبل بیوفتی ناراحت شی؟ بگی کاش جوابشونو میدادم 

دیگه نه از کسی توقع دارم و نه اجازه میدم ازم توقع داشته باشن. فهمیدم ک ارزش خودم بالاتر از حرف و نظر ...

افرین خیلی خوبه اینجور باشی منم سعی دارم مث تو بشم