2777
2789

منظورشو نمی‌فهمم  تروخدا بگین چی بگم

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

منظورش اینه از چ نوع شخصیت یا قیافه ای خوشت میاد

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش اینه از چ نوع شخصیت یا قیافه ای خوشت میاد

مثلن اگه گفت تایپ شخصیتی چی بگم که خاص نشونم بده

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
منظورش اینه از چ آدمی خوشت میاد

همون چیزی ک خودت دوس داری رو بگو ک بعدا مشکل پیش نیاد

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عالی بود

والا بخدا انگلیسی شو نمی‌دونم

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

همون چیزی ک خودت دوس داری رو بگو ک بعدا مشکل پیش نیاد

میشه بگی چیا رو بگم عشقم من نمیدونم الان  

معیار های فیزیکی و غیر فیزیکی که دوست داری داشته باشه اون شخصی که میخوای باهاش وارد رابطه بشی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

میشه بگی چیا رو بگم عشقم من نمیدونم الان

مثلا من خودم از کسی ک دروغ نمیگه با درک و رمانتیکه خوشم میاد 🥲😂

من در مواجهه بااین سوال میگم

درمرور زمان طرفو میشناسم و متوجه میشم معیارامو داره یانه(به اصطلاحی تایپمه)

خب الان معلومه تو هرچی بگی طرف سعی میکنه خودشو شکل معیارای تو کنه و برات فیلم بازی کنه و بعداینکه دلو دادی رفت تازه خود واقعیشو نشون میده و تومیفهمی چه کلاه گشادی سرت رفته