2777
2789

وای دندون درد نفرت انگیزه

اگر میتونی کسیرو بفرستی داروهونه دنتول بخره

البته اگ دندونت سوراخه

استامیوفن ساده میتونی بخوره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کاری رو که میگم پاشو همین الان انجام بده 

اول قشنگ مسواکتو بزن بعد که دهنتو شستی آب نمک با آب ولرم قرقره کن و یکم نمک تو سوراخ دندونت بزار ..آب رو آتیشه 

برام دعا کن بعد ستاره هستم🤭

دوستان من یه تجربه داشتم بارها جواب داده گفتم شماهم  استفاده کنید

پیامبر  فرمود: کسى که دندانش درد مى کند، انگشتش را بر روى آن بگذارد و هفت مرتبه این آیه را بخواند:

هُوَ الَّذِی أَنْشَأَکُمْ وَجَعَلَ لَکُمُ السَّمْعَ وَالاَْبْصارَ وَالاَْفْئِدَةَ قَلِیلاً ما تَشْکُرُونَ

بگو: خدا كسى است كه شما را آفريد و براى شما گوش و چشم و دل قرار داد؛ ولى كمتر شكر مى كنيد

من بارها خوندم عالی جواب داده.  گاهی که خیلی از درد مستاصل شدم واقعا  جواب داده

استارترمن اینوازیه تاپیک قدیمی کپی کردم که واقعامعجزه اشودیدم شماهم امتحان کن.

دبشبم تویه تاپیک گذاشتمش😂

خوردم اروم‌ نشد

میخک نداری؟

قطره دنتول خوبه بیحس میکنه کامل

مسواک هم بزن

اب نمک قرقره کن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خوردم اروم‌ نشد

ببین این استامینوفن و اینا وقتی عفونت داشته باشی اصن ج نمیده همون روشی که بالاتر گفتم آب نمک قرقره کن زودی خوب میشی ولی باز اگه دوباره دردش اومد بازم نمک بزار رو سوراخ دندونت تا آرووم بشی سعی کن بخابی وقتی دردش رف