2821
2789
عنوان

واقعا خیلی احمقم

182 بازدید | 17 پست

نمی دونم واقعا دارم با زندگیم چی کار می کنم توی این ایام عیدی حتی در کتابامو باز نکردم 

هر شب به خودم میگم فردا می خونم 

بدبختی اینه که فقط هم برای درسام اینقدر بی اراده ام 

احیانا قرصی چیزی اطلاع ندارید که بخورم بلکه یکم از خوابم کم بشه 

هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد.      کاربری دست دو تا دوست 

عزیزم میای تاپیک اخرم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک چیزی بگم حتی اگر قرص هم بخوری که از خوابت کم بشه بازم اوضاع همینه 

دنبال یه راه حل دیگه باش خودمم همین مشکل رو دارم ولی برای چیزای دیگه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بی وقفه شروع کن اگر به افکار و قدرت ذهنت اجازه سلطه بدی هیچ اتفاقی نمیفته

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
بی وقفه شروع کن اگر به افکار و قدرت ذهنت اجازه سلطه بدی هیچ اتفاقی نمیفته

باورت میشه امروز اومدم شروع کنم هی یک اتفاق می افتاد هی نمی تونستم انگار واقعا ذهنم روم تسلط کامل داره 

هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد.      کاربری دست دو تا دوست 

یک چیزی بگم حتی اگر قرص هم بخوری که از خوابت کم بشه بازم اوضاع همینه دنبال یه راه حل دیگه باش خودمم ...

خیلی افسرده شوم واقعا راه حل هم ندارم حس میکنم دارم الکب زندگی می کنم 

باورت میشه امروز اومدم شروع کنم هی یک اتفاق می افتاد هی نمی تونستم انگار واقعا ذهنم روم تسلط کامل دا ...

منم همین بودم ولی طلسم و شکستم بالاخره و شروع کردم 

باید مصمم باشی 

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
نگو فردا بگو همین الان اگه نصف شبه مهم نیست ولی همین الان بخون حتی شده نیم ساعت با درس که دوست داری

ممنون از نظرت آره باید از همین الان شروع کنم 

منم همین بودم ولی طلسم و شکستم بالاخره و شروع کردم باید مصمم باشی

چجوری طلسم و شکستی راه حلت چی بود 

چجوری طلسم و شکستی راه حلت چی بود

کتاب و گذاشتم جلوی چشمام گفتم باید بخونی همین

یه جورایی خودم و مجبور کردم و بعدش فهمیدم که چقدر ذهن قدرتمنده و با بهانه تراشی می‌تونه مانع تکامل کارها بشه 

باور کن نظر بهترین و معروف ترین مشاورای کنکور هم همینه البته معجزه نمیشه ها باید خودت بخوای خیلی تاث ...

گوشی که اصلا هفت خان رستم خاموش کردنش 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز