2777
2789
عنوان

شوهدم قهر کرده باهام چون بهش گفتم

352 بازدید | 12 پست

چند لحظه بچه هارو نگه دار برمwC 

بچه هام کوچیکن یکی سه ماهه یکی دوساله نمیشه به حال خودشون رها کنم خطرناکه 

گفت خسته ام گفتم باشه ولی چند لحظه تا برم سریع بیام 

شروع کرد که کار من سخته جون ندارم تو تنم و‌‌...گفتم پس گناه من چیه چرا قبل بچه دوم انقدر وعده وعید دادی که کمکت میکنم و ...حالا واسه رفتن به wC باید التماس کنم نگهشون داری 

حالا قهر کرده باهام 

اخه مگه من ناحقم‌

دیگه یه مادر تا چه حد میتونه بدبخت باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا.. بگو فقط بچه من نیستن تو هم در قبالشون مسئولی هااا

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

مردا چقدر نفهمن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
عزیزم کاملاً حق با شماست همسر منم اصلا برای بچه داری کمکم نمیکنه

بخدا کمرم نصف شده پاشنه پام شدید ورم کرده فدای سر بچه هام 

ولی دیگه کوچکترین نیازمم نمیتونم برطرف کنم اصلا همکاری نمیکنه

موقع بچه اولت کمک میکرد؟ اگه نمیکرد مقصر خودتی که وعده هاش رو باور کردی. مردا خیلی کم پیش میاد تغییر ...

بچه اول راحت بود عزیزم ولی بچه دوم واقعا سخته وقتی که بچه اولت کوچولوئه ...

من میدونستم به خودشم گفتم که فعلا صبر کن کلییییی وعده وعید که تو زایمان کنی خودم مراقبت میکنم ارت نگهداری بچه سهله!