منشی نیستم
عزیزم گفتم کادر درمانم ولی اینکه دقیقا کدومش بماند
شما رو الان یادم اومد
اتفاقا یادمه ترم پایینی بودی احتمالا علوم پایه
و خیلی دید تعصبی به پزشکی داشتی
که خیلی خوبه و فلان
فامیل هامون موفقن و همه ارزوشونه بیان پزشکی
حقیقتا همه ی بچه های تجربی از پزشکی گرفته تا پرستاری و مامایی وقتی وارد دانشگاه میشن مثله شما فکر میکنن من نمیدونم اطرافیان شما متخصص هستند یا نه یا صرفا دارن زیبایی کار میکنم ولی از شرایط پزشک عمومی برات بگم حقوق ثابت در دوران طرح ۱۵/۵ که پرداختی حدود ۱۴ میشه یه اندک مبلغی از جهت کارانه میگیری که در بهترین حالت ۳۰ برات درمیاد اونم تو بهداشت درمان بری که کارانه بعد یک سال واریز میشه
پرستارها با سابقه ۵ یا ۶ سال همین ۱۳ یا ۱۴ میگیرن
کارشناس علوم آزمایشگاهی با سابقه ۸ سال هم همین و این لیست رو خودت ادامه بده تو اینترنی به عنوان پزشک تقریبا احترام خاصی نداری اسمش اینترن بودنه و اردر گذاشتن در عمل پرستارها اندازه اصلا اینترن رو جدی نمیگیرن و خیلی وقت ها بهت توهین میکنن ولی بیمارستان هیچ وقت پشت پرستار رو خالی نمیکنه چون اون نیروشه
سر کار هم بری به عنوان پزشک طرحی اون بهورز یا نیروی خدماتی که استخدام رسمیه میتونه سرت زبون داشته باشه و رئیس شبکه همیشه پشت نیروهای رسمیه و اهمیتی به پزشک طرحی نمیده
بعد از طرح به عنوان پزشک یا باید کار زیبایی کنی یا درمانی
درمانی که درمانگاه ها از ساعتی ۱۰۰ باهات حساب میکنن تا ۳۰۰ که برای ساعتی ۳۰۰ باید کارکشته باشی اوایل بهت نمیدن
برای کار زیبایی هم الان دست زیاد شده اگه موفق بشی خوبه ولی الان که استاژرها هم دارن بوتاکس میزنن احتمال رشد توش کمه
در مورد تخصص هم که خودت میدونی چند تا رشته ی برتر ارزش دارن که قبولیش بدون سهمیه سخته و البته واقعیت ها گفته نمیشه مثلا شما حتی چشمپزشک هم بشی یه دستگاه prk حداقل ۲۰ یا ۳۰ میلیارده که هر کسی نداره کافیه یه سر بری بیمارستان نور تهران میبینی فوق تخصص چشم داره برای یه پزشک دیگه کار میکنه که از خودش دستگاه داره و فقط درصدی پول ویزیت میگیره اگه پزشک قدیمی نباشی یا تو زیبایی نتونی رشد کنی از کار درمانی نمیتونی به اندازه زحمتت دربیاری
از رفتار مردم هم نگم برات میان با پزشک و پرستار تو اورژانس دعوا میکنن و نگهبان مثله بز نگاهشون میکنه اصلا کادر درمان در عمل تو اورژانس احترامی نداره
در نهایت هم اگه واقعا پزشکی و پرستاری این بهشت برین تو ایران بود چرا همه دارن مهاجرت میکنن چرا صندلی های تخصص خالیه چرا دارن تو اطفال و طب و ... از اینترنی رزیدنت میگیرن
چرا این همه پزشک عمومی از فیلد درمان خارج شدن
یه سر به پیج های اعتراضی یا کانال های پزشکی بزنی خودش عیان میکنه واقعیت چیه
نمونه ش هم کانال بلک لیست پزشکانه که چند روز پیش خبر کتک خوردن پزشک از پرستار تو یکی از بیمارستان ها رو گذاشته