2777
2789

منه بدبخت ۶ ماه پیش وام نوشتم در اومد چند تا النگو بگیرم 

الان در بیاد یه النگو میتونم بخرم به قطر نخ 

این قدر حرص خوردم :))

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقیدتون تو یکی از تاپیکای کاربری دیگم جالب بود میخواستم ببینم کدوم قسمتین اینجا هم ک کسی نیست خودمم ...

والا ارتباط مستقیم با خود مردم تو اورژانس و مراکز بهداشتی دارم 

والا ارتباط مستقیم با خود مردم تو اورژانس و مراکز بهداشتی دارم

من ک نفهمیدم چیه احتمالا پیرا پزشکیا و پرستارم نیست و احتمال بالا منشی هستی 

چون اولین نفری بودی ک با کاربری دیگم میگفتم دانشجو پزشکی ام گفتی چهارروز دیگ ب خدمات حسودی می‌کنی یا از بهورز کمتری برام جالب بود اسمتو یادم مونده بود 

موفق باشی گل

من ک نفهمیدم چیه احتمالا پیرا پزشکیا و پرستارم نیست و احتمال بالا منشی هستی چون اولین نفری بودی ک با ...

منشی نیستم 

عزیزم گفتم کادر درمانم ولی اینکه دقیقا کدومش بماند

شما رو الان یادم اومد

اتفاقا یادمه ترم پایینی بودی احتمالا علوم پایه 

و خیلی دید تعصبی به پزشکی داشتی 

که خیلی خوبه و فلان 

فامیل هامون موفقن و همه ارزوشونه بیان پزشکی 

حقیقتا همه ی بچه های تجربی از پزشکی گرفته تا پرستاری و مامایی وقتی وارد دانشگاه میشن مثله شما فکر میکنن من نمیدونم اطرافیان شما متخصص هستند یا نه یا صرفا دارن زیبایی کار میکنم ولی از شرایط پزشک عمومی برات بگم حقوق ثابت در دوران طرح ۱۵/۵ که پرداختی حدود ۱۴ میشه یه اندک مبلغی از جهت کارانه میگیری که در بهترین حالت ۳۰ برات درمیاد اونم تو بهداشت درمان بری که کارانه بعد یک سال واریز میشه 

پرستارها با سابقه ۵ یا ۶ سال همین ۱۳ یا ۱۴ میگیرن 

کارشناس علوم آزمایشگاهی با سابقه ۸ سال هم همین و این لیست رو خودت ادامه بده تو اینترنی به عنوان پزشک تقریبا احترام خاصی نداری اسمش اینترن بودنه و اردر گذاشتن در عمل پرستارها اندازه اصلا اینترن رو جدی نمیگیرن و خیلی وقت ها بهت توهین میکنن ولی بیمارستان هیچ وقت پشت پرستار رو خالی نمیکنه چون اون نیروشه 

سر کار هم بری به عنوان پزشک طرحی اون بهورز یا نیروی خدماتی که استخدام رسمیه می‌تونه سرت زبون داشته باشه و رئیس شبکه همیشه پشت نیروهای رسمیه و اهمیتی به پزشک طرحی نمی‌ده 

بعد از طرح به عنوان پزشک یا باید کار زیبایی کنی یا درمانی 

درمانی که درمانگاه ها از ساعتی ۱۰۰ باهات حساب میکنن تا ۳۰۰ که برای ساعتی ۳۰۰ باید کارکشته باشی اوایل بهت نمیدن 

برای کار زیبایی هم الان دست زیاد شده اگه موفق بشی خوبه ولی الان که استاژرها هم دارن بوتاکس میزنن احتمال رشد توش کمه 

در مورد تخصص هم که خودت میدونی چند تا رشته ی برتر ارزش دارن که قبولیش بدون سهمیه سخته و البته واقعیت ها گفته نمیشه مثلا شما حتی چشم‌پزشک هم بشی یه دستگاه prk حداقل ۲۰ یا ۳۰ میلیارده که هر کسی نداره کافیه یه سر بری بیمارستان نور تهران میبینی فوق تخصص چشم داره برای یه پزشک دیگه کار  می‌کنه که از خودش دستگاه داره  و فقط درصدی پول ویزیت میگیره اگه پزشک قدیمی نباشی یا تو زیبایی نتونی رشد کنی از کار درمانی نمیتونی به اندازه زحمتت دربیاری

از رفتار مردم هم نگم برات میان با پزشک و پرستار تو اورژانس دعوا میکنن و نگهبان مثله بز نگاهشون می‌کنه اصلا کادر درمان در عمل تو اورژانس احترامی نداره 

در نهایت هم اگه واقعا پزشکی و پرستاری این بهشت برین تو ایران بود چرا همه دارن مهاجرت میکنن چرا صندلی های تخصص خالیه چرا دارن تو اطفال و طب و ... از اینترنی رزیدنت میگیرن

چرا این همه پزشک عمومی از فیلد درمان خارج شدن

یه سر به پیج های اعتراضی یا کانال های پزشکی بزنی خودش عیان می‌کنه واقعیت چیه 

نمونه ش هم کانال بلک لیست پزشکانه که چند روز پیش خبر کتک خوردن پزشک از پرستار تو یکی از بیمارستان ها رو گذاشته 

من ک نفهمیدم چیه احتمالا پیرا پزشکیا و پرستارم نیست و احتمال بالا منشی هستی چون اولین نفری بودی ک با ...

جهت اطلاعت بهورز ها که عملا هیچ‌کار مفیدی نمیکنن و همه ی مراقبت هاشون ساختگیه تنها کار مفیدشون شاید واکسن و مراقبت زن باردار باشه حدود ۱۸ تا ۲۰ میگیرن 

ولی واریزی پزشک مسئول مرکز ۱۴/۸ 

دیگه خودت برو تا تهش اون پزشک جلوی بهورز احترام داره یا نه؟

blacklist1403

این کانال هم برات مفیده یکم واقعیت ها رو ببینی جایگاه پزشک در سیستم درمانی و بهداشتی 

چه از نظر درآمد چه از نظر احترام سایر همکاران

منشی نیستم عزیزم گفتم کادر درمانم ولی اینکه دقیقا کدومش بماندشما رو الان یادم اومداتفاقا یادمه ترم پ ...

عزیزم ممنون اینقدر تایپ کردی خودم پرستاری بودم خبر دارم جایگاه پزشک و پرستار و خانوادمم درمانم خبر دارن نیازی نبود اینهمه تایپ کنی جایگاه پزشک همیشه مشخصه هم تو ایران تو جهان بیشتر حرفات خنده دار تا قابل فکر هیچوقتم اینترن خودشو کمتر از پرستار  نمی‌بینه این توهم خود شخص شماست یا حرصی ک دارین حتی استاجر هم جایگاه خودشو بالاتر میبینه دیگ هیچ‌جا نگو ک بهت می‌خندن 

از جمله بیمارستان هیچوقت پشت پرستار و خالی هم نمیکنه معلومه چقدر اطلاعات داری وقتی رئیس بیمارستان پزشکه  پشت پرستار خالی نمیشه؟ اینترنم دانشجوعه هنوز خیلی خوبه  از دانشجو حساب میبرن و مقایسه می‌کنی  اینکه پزشک ترم بالایی بی احترامی می‌کنه ربطی ب بقیه کادر درمان نداره عزیز شما فاز برتون نداره بخاطر جایگاهشونه دیگ با هم رشته ای خودشون اینم ببین با بقیه چطورن 

دارم خجالت میکشم از پزشکی دفاع میکنم مثل کسی ک هی بخواد بگه طلا با ارزشه اونطرفم بگه مس خوشرنگ تره اشتباه هم کردم شروع کردم دوباره نیای یکساعت حقوقشونو مقایسه کنی  حوصله ندارم هم جایگاهش مشخصه هم رتبه ای ک میخواد هم احترامش هم درآمدش 

blacklist1403این کانال هم برات مفیده یکم واقعیت ها رو ببینی جایگاه پزشک در سیستم درمانی و بهداشتی چه ...

وقت ندارم ببینم بی زحمت هروقت بیمارستان  استخدامی خدمات یا بهورزی دادن یا پرستاری خواستن بگو بفرستم تو گروه دوستام بخونن قبول شن بلکم   یخورده پرستیژ و حقوقشون بیاد بالا دارن عذاب میکشن پزشک میشن

عزیزم ممنون اینقدر تایپ کردی خودم پرستاری بودم خبر دارم جایگاه پزشک و پرستار و خانوادمم درمانم خبر د ...

ببین حوصله بحث باهات رو بیشتر ازین ندارم 

ولی چند سال دیگه که اینترن شدی یا وقتی رفتی طرح 

یاد من میفتی 

به سلامت بیشتر ازین وقتمو تلف یه ترمک نمیکنم

تو و دوستان ترمکت میتونین با پز دانشجوی پزشکی بودنتون حال کنین بیشتر ازین براتون قابل فهم نیست الان بزرگ شدین میفهمین