2777
2789

احتمال ميدم باردار باشم.اين ماه دقيقا تو روزاي تخمك گذاري رابطه ي مشكوك داشتم!تنها علايمي كه دارم دردناك شدن سينه هامه!

حالا به شوهرم گفتم بي بي چك بگيره!تا حالا اصلا استفاده نكردم چون اصلا بچه نميخوام براي همين نميدونم كي دقيق نشون ميده!!!

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردناک شدن سینه هات بارداری مبارکه۰۰۰۰ ولی بی بی چک ۱ هفته بعد وقت پری نشون میده

واااااااويلااااااا من يك ساله ازدواج كردم و اصلا شرايطش رو ندارم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
بهترین زمان یک هفته بعد از تاخیر پریوده عزیزم

یعنی من که منفی نشون داد ممکنه باردار باشم نشون نداده باشه

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
دوستان راهي نيست كه پريود بشم؟!؟دو روزه عرق رازيانه ميخورم!ميگن قاعده اوره!!!

نه بابا چه کاریه.

شاید حامله باشی.

سقطش نکنی😐

خبری آمد خبری در راه است.سرخوش آن دل که از آن آگاه است.شاید این جمعه بیاید شاید.پرده از چهره گشاید شاید...مهدی جان🌹🌹🌹🌹
یعنی من که منفی نشون داد ممکنه باردار باشم نشون نداده باشه

آره عزیزم. کلا بی بی چک اینجوریه که اگه مثبت نشون بده حتما درسته. اگه منفی نشون بده ممکنه درست نباشه. بهترین زمان هفت روز بعد از تاخیر پریوده. صبح که از خواب بیدار شدی قبل صبونه استفاده کنی دقیق تره

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹