2821
2789
عنوان

اسطوره زیبایی Naomi Wolf

116 بازدید | 3 پست

"رهایی زمانی اتفاق می‌افتد که زنان بفهمند ارزششان در توانایی، فکر و شخصیتشان است، نه در ظاهرشان."

"در جامعه‌ای که ارزش زن را بر اساس زیبایی می‌سنجد، زنان همیشه نگران از دست دادن این ارزش هستند."

"جامعه از زنان می‌خواهد همزمان هم لاغر باشند، هم دارای اندام‌های برجسته. هم طبیعی به نظر برسند، هم هیچ نشانه‌ای از پیری نداشته باشند. این تناقض، زنان را در وضعیت دائمی نارضایتی قرار می‌دهد."

"زنان به جای اینکه از زندگی لذت ببرند، بیشتر وقتشان را صرف مبارزه با بدن‌هایشان می‌کنند."

"دختران در جامعه یاد می‌گیرند که مهم‌ترین ویژگی آن‌ها ظاهرشان است، نه هوش، استعداد یا شخصیتشان."

"وقتی زنی خود را با مدل‌های غیرواقعی مقایسه می‌کند، همیشه احساس شکست خواهد کرد."

"شرکت‌های تبلیغاتی به زنان می‌گویند: 'شما زشت هستید.' و بعد، محصولاتی را می‌فروشند که ظاهراً این زشتی را برطرف می‌کند."

"بی‌نقص بودن یک استاندارد غیرممکن است، اما صنعت زیبایی میلیاردها دلار خرج می‌کند تا زنان را متقاعد کند که باید به دنبال آن باشند."

"دختربچه‌ها یاد می‌گیرند که مهم‌ترین چیز در زندگی، زیبایی‌شان است. پسرها یاد می‌گیرند که مهم‌ترین چیز، دستاوردهایشان است."

"زنان قدرتمند در رسانه‌ها همیشه زیبا نشان داده می‌شوند، گویی که قدرت آن‌ها تنها به شرط زیبایی‌شان پذیرفته‌شدنی است."

"اگر یک زن تمام انرژی خود را برای تغییر بدنش صرف کند، انرژی‌ای برای تغییر جهان نخواهد داشت."

"فرهنگ ما چنان طراحی شده است که زنان همیشه احساس ناکافی بودن داشته باشند. هر چقدر هم که زیبا باشند، کافی نیست." زیرا ارزش  زن را زیبایی زن تعریف کردند

"قدرت واقعی زنان در این است که باور نکنند باید خودشان را تغییر دهند تا مورد قبول واقع شوند."

"اسطوره‌ی زیبایی بودن برای زنان همان کاری را می‌کند که قوانین برده‌داری برای بردگان انجام می‌داد: انرژی، آزادی و حقوق آن‌ها را محدود می‌کند."

"آنچه از زنان در جامعه انتظار می‌رود، فقط «زیبا بودن» نیست؛ بلکه زیبا ماندن، زیباتر شدن، و هرگز از زیبایی خارج نشدن است."

"زنان تحت فشارند که در تمام مراحل زندگی‌شان جذاب باشند: وقتی بچه هستند، وقتی بزرگ می‌شوند، وقتی کار می‌کنند، وقتی مادر می‌شوند، و حتی وقتی پیر می‌شوند."

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم