2777
2789
عنوان

از ابجیم متنفرم

100 بازدید | 3 پست

حالم ازش بهم میخوره

من ۱۸ سالمه و کنکوریم ابجیمم ۲۷ سالشه و معلمه.. همیشه منو تخریب میکنه حتی جلو فامیل.. میگه تو هیچی نیستی حتی همین معلمیم نتونستی قبول شی عرضه نداری خنگی .

ماشینم داره و رانندگی میکنه ما چون خونمون دوره مجبوریم با ماشین بریم(من باباهم ندارم) همیشه منت میزاره وقتی میخواد منو ببره جایی..

خیلی وقتام میگه نمیبرمت ماشین خودمه..

امروز مامانم چیپس خریده بود تو صندوق ماشینش بود بعد بهش گفتم بیا باهم بریم چیپسو بیاریم بعد بهم گفت نمیام منم بهش گفتم پس من میرم میارم تو نخور حالا ک سختته بعد سوییچ ماشینشو گرفت و گفت حق نداری به سوییچم دست بزنی 

خیلی ناراحتم 😭یساله بابام رفته از وقتی ک رفته همش تو سری خور ابجیم شدم.. کاش بره از دستش راحت شم کاش بمیره

همشم میگه من خاستگاری دارم ولی تو نداری .. با اینکه من ازش کوچیکترم تازه اون دوس پسر داره و اگه من جای اون رل داشتم تا الان صد بار به همه گفنه بود

همش سعی داره شغلشو ماشینشو پولشو بزنه تو سر من.. خسته شدم دیگه

جلو هر فامیلی ک پسر داره با ارایش زیاد میاد تو خونه ک پسرا ازش خوششون بیاد همشم عشوه میادو بگو بخند میکنه با اینکه دوس پسر داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی معلمه 

ی جوری رفتار میکنه انگار مدیر ناساست

ولش کن تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که ی جوری تلاش کن که بزنی تو دهنشون 

و بابت بابات هم واقعا ناراحت شدم اما مطمئنم وقتی خدا ی چیزیو ازت میگیره ی چیز دیگه رو میده 

اگه دلت پر بود ازش شب ی بار گریه کن ولی در کل سعی کن قوی تر بشی 

بعضی از آیات قرآن خیلی خوبن و بهت آرامش میدن حتما بخونشون و نماز هم همینطور خیلی کمکت میکنه که بفهمی

این خداست که تعیین میکنه قراره چی بشه اون تکیه گاه کسایی هس که هیچ تکیه گاهی ندارن اونه که میتونه تو رو ی روزه از فرش به عرش برسونه و خواهرتو از عرش به فرش( هر چند من زندگیشون عرش نمیبینم خیلی معمولیه😏)

انشالله بهترین ها بشی و با شاستی جلوش ترمز کنی و سرتو بالا بگیری تنه بزنی بش و بش بفهمونی اینجا کی تعیین میکنه 

در ضمن مطمئنم تلاش کنی معلمی ک هیچی بهتر از اونشم میاری

اگه یه آدم شجاع باشه و از ته قلبش ی چیزیو بخواد و واسش تلاش کنه مطمئن باش خدام بش کمک میکنه و به آرزویش میرسه