2777
2789
عنوان

به کجا چنین شتابان

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 29 پست
دود سیگار که خوبه الان به مرحله ای رسیدن می خوان پسرا رو بکنن !🤣

آره گروه دخترا رو دیدم تا چشمشون به دسته پسرا افتاد قاااه قاااه مستانه ...نه خجالتی ...هییییییچی انگار نه انگار مردم دارن نگاشون میکنن

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این اقتصاد و امید هیچکس دیگه امیدی نداره ب فرداش چ برسه ب جنسش و مادر شدنش

بنظرم ربطی به اقتصاد نداره ....ماست ها رو قاطی قیمه نکنیم

همه نمیخوان مادر بشن که عزیزمو اینکه استایل آدماهم شخصیهاینکه طرف استایلش تامبوی باشه اصلا مشکلی نیس ...

عرف جامعه مشخصه بنظرم خارج ازون علاقه به جلب توجه ...حق الناسی که به گردن این افراد هس بابت زندگیهایی که خراب میکنن دیر یا زود دامن خودشون رو میگیره ....شما اگه یکی فوت کنه برا تسلیت بری رنگ قرمز نمیپوشی درسته زشته .میدونی عرف جامعه برای مراسم ترحیم رنگ مشکی و اگر با قرمز بری قطعا نشانه بی احترامی پس حضور در جامعه بدون درنظر گرفتن افکار بقیه یعنی بی احترامی به جامعه و دیگران ..پس این حرفها که شخصیه و فلان خیلی سطحی و بدون درنظر گرفتن نگاه و تفکر اقشار مختلف جامعه هس 

عرف جامعه مشخصه بنظرم خارج ازون علاقه به جلب توجه ...حق الناسی که به گردن این افراد هس بابت زندگیهای ...

عرف جامعه خیلی وقته عوض شده عزیزم

الان جامعه در هرپوششی هست  از چادر و روبند تا دامن و کلی استایل دیگه که من دیدم

کار خاصی هم نمیکنن حق و الناسی گردنشون باشه 

کارشون موردی نداره

همه ما میدونیم چه آدمایی حق و الناس به گردنشونه😉😉

حالا شما مخالف هم باشین نهایت خودتون یا بچتون اینجوری نپوشین.

در نهایت عقاید ادما خیلی باهم فرق میکنه♥

همان طور که تاپیک شما برای من سطحی بود ،کامنت منم برای شما سطحی بوده

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

چه حرفیه میزنی شما؟

داره میگذره اون زمانی که زن جنس لطیف بود و اغلب جاش آشپزخونه و با مادر شدن و همسر بودن زندگیش معنی پیدا می‌کرد 

مدرنیته همه ی کانسپت هارو داره تغییر میده

الان اغلب لباسا یونی سکسه 

عرف جامعه خیلی وقته عوض شده عزیزمالان جامعه در هرپوششی هست از چادر و روبند تا دامن و کلی استایل دیگ ...

ممنونم ازاینکه تو تاپیکم شرکت کردین و نظرتون رو گفتین   ،اینکه هر کسی اعتقاد خودشو داره درسته ...ببین یا خدا رو قبول داری و یک دینی داری یا قبول نداری خارج ازین دو تا که نیس درسته؟ اگر دین داری باید در حد اون دین یه چیزایی رو رعایت کنی من حرفم توی رنگ پوشش و سلیقه نیس الان برهنگی عادی سازی شده من دختری رو دیدم سرلخت حین بازی میرقصید قششششنگ داشت خودنمایی می‌کرد اصلا بچه نبود بقول یکی از کاربرا انگار اونها به پسرها خط و نخ که چه عرض کنم طناب میدادن ؛ خب کسی که مقابل خدا ایستاده از نظر من قابل احترام نیس مگر اینکه از روی ندانستن باشه ...

چه حرفیه میزنی شما؟داره میگذره اون زمانی که زن جنس لطیف بود و اغلب جاش آشپزخونه و با مادر شدن و همسر ...

من کاری به فرهنگ غرب و ابتذالش ندارم اینکه ما تقلیدکننده باشیم جای تاسفه ...این مدی که شما اسمش رو آوردی وارداتیه ...اینکه زن ها توانایی‌شان رو ثابت کنن و رشد کنن با حفظ بنیاد خانواده تضادی نداره اتفاقا آدم موفق کسیه که جفتش رو همسو با هم جلو ببره نه که ادای مردها رو دربیاره اونم صرفا تو پوشش ....توی همین کشورهای غربی خیلی از زن ها باید برای گذران زندگی کار کنن اونم چه کارهایی!!!!!از رفته گری گرفته تا تخلیه چاه و....مشاغل فرسایشی که زن رو نابود میکنه ...خب تو ایران کجا این کارها رو میکنن کرامت زن توی هیییچ کشوی به اندازه ایران حفظ نمیشه...درسته کم کاری هس ما باید درخواست کنیم اما از راهش نه بی ارزش کردن زن