2777
2789
عنوان

گرونی و مهاجرت

302 بازدید | 56 پست

بچه ها من شرایط مهاجرت کردن دارم اما بشدتتتتتتتتتت به خونوادم وابستم ، اصلا با این قضیه ها به آینده امیدوار نیستم خیلی ناراحتم 

نظرتون؟ 

شدت وابستگیمم اینقدره که خدایی نکرده پدر مادرم نباشن یا دق می کنم یا خودکشی

ترکمنم💚❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو ، بری به چه قیمتی؟ هر کسی خصوصیات خودشو داره با خودت نجنگ

آخه ب آینده هم امیدوار نیستم و اینکه مثلا پزشکی و دندون هم نمی خونم حس کنم از لحاظ مالی دیگه خیلی ساپورتم

ترکمنم💚❤️

خب نرو ، آدمی که از دوری خانواده خودکشی کنه اصلا کیس مهاجرت نیست اصلاااااااااا

کلا واسه شرایط ایران میگم وگرنه از دل خوشم نمی خوام برم بابت اینکه رشته ایم که دارم می خونم پزشکی و دندون نیست بگم از لحاظ مالی ساپورتم

ترکمنم💚❤️

تو خودت دوست داشتی بری؟!

اره الآنم دوست دارم  ولی من قصدم این بود برم برا تحصیلات اونجا لیسانس اینجا گرفتم   بعدم ک ازدواج کردم   شوهرمم مخالفع 

ولی دوری خیلی سخته ها خیلی   بعدم برا کشور مهاجرت مدرک زبان اینا  میخاد داری ؟

کلا واسه شرایط ایران میگم وگرنه از دل خوشم نمی خوام برم بابت اینکه رشته ایم که دارم می خونم پزشکی و ...

ببین عزیزم من خودم ایران نیستم و مهاجرت به درد کسی میخوره که شخصیت خود ساخته و مستقلی داره، شما خیلی وابسته هستی بری یه کشور دیگه دووم نمیاری