2777
2789
عنوان

یه بلاگر چقدر میتونه

322 بازدید | 22 پست

خانوما اوایل مهر بود شدیدا مدرسه مون کمبود قران داشت.

روند اداری طول میکشه که درخواست قران بدیم و اینا...

من خیلی اتفاقی به یه خانوم بلاگری پیام دادم  با اینکه اصلا از بلاگرا خوشم نمیاد ولی ممی دونم چرا به  ایشون گفتم و ایشون در کمال ناباوری قبول کرد 70 جلد قرآن به مدرسه ما هدیه کردند. هیچ پولی هم نگرفت.

واقعا دمش گرم 

اصلا فکر نمی کردم بخواد این کار قشنگ رو انجام بده 

الهی که همیشه سالم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قشنگ

😍😍😍😍

ان شاء الله در پناه صاحب قرآن کریم باشین هر دو

😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

دمش گرم 

ولی هیچ وقت نمی تونم حس خوبی ب بلاگر ها داشته باشم

احساس میکنم همه چیشون نقشه اس

البته فقط احساسمو میگم

تاکید نمیکنم برای همشون اینجوری باشه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

گلم دید منو عوض کرد این خانوم گل

درسته 

همه بد نیستن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

فکر کردم میخوای تبلیغ بلاگرو کنی برای فالور چون بلاگرا از هر راهی استفاده میکنن تا فالور بگیرن مردم ...

نه گلم من همیشه دعاش کی کنم 

حالا بچه های مدرسه صلح به صبح با همون قران ها مراسم برگزار می کنند 

ایام ماه مبا ک هر روز یه جز رو می خونن 

دمش گرم یعنی باقیات صالحات به این میگن

تو ایران همیشه هر قشری ک کمی تو رفاه مالی باشن از پزشکش گرفته که با درس و زحمت به ی جا رسیدن تا همون بلاگرش که به قول ی عده مفت پول در میارن ( در صورتی ک شغل بیست چهارساعتس و تولید محتوا و تبلیغات از مشاغل پربازده دنیای تکنولوژی امروزه هست و قرار نیست تو قرن جدید همه کارها یدی باشه دنیا با وجود هوش مصنوعی و ربات ها به سمت اینجور مشاغل اینترنتی میره پس مقاومت نداره ) با ی چوب میرونن

در صورتی ک هر شغلی خوب و بدی خودش داره 

چ میشه گفت خدا خیرش بده 💚

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️