2777
2789
عنوان

یه بلاگر چقدر میتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 22 پست
تو ایران همیشه هر قشری ک کمی تو رفاه مالی باشن از پزشکش گرفته که با درس و زحمت به ی جا رسیدن تا همون ...

ببخشید گلم این خانوم در ایتا فعالیت می کنه 

من نمی دونم بهش چی بگم 

میگم بلاگر

نه گلم من همیشه دعاش کی کنم حالا بچه های مدرسه صلح به صبح با همون قران ها مراسم برگزار می کنند ایام ...

انقد یسری بلاگرا مخصوصا بلاگرای خارج کشور مردم و گول زدن بخاطر فالور و پول و ادای خیر دراوردن و پول از مردم به جیب زدن وقتی بلاگری کار خیر واقعی میکنه تعجب میکنیم 

چون یسری بلاگرا خودشونو خیر جا میزنن از مردم پول میگیرن 

کلی بلاگری که تو میگی خودش از جیب خودش خیرات کرده از مردم پولی به جیب نزده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو ایران همیشه هر قشری ک کمی تو رفاه مالی باشن از پزشکش گرفته که با درس و زحمت به ی جا رسیدن تا همون ...

یسری بلاگرا باعنوان خیر از مردم پول به جیب میزنن بجای ولی خودشون هیچ پولی کمک نمیکنن اگه قرار باشه پولمون بکسی بدیم برای کمک به افراد خیر داخل کشور میدیدم که مشخصه پول چی میشه و صرف چه کاری میشه 

یسری بلاگرا باعنوان خیر از مردم پول به جیب میزنن بجای ولی خودشون هیچ پولی کمک نمیکنن اگه قرار باشه پ ...

اونا فقط" واسطه "میشن چون افراد بیشتری پیجیشون میبینن و میتونن پول بیشتری جمع کنن مثل کاری ک اقای چاووشی یا احسان علیخانی تو برنامه هاش انجام میدن 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

اونا فقط" واسطه "میشن چون افراد بیشتری پیجیشون میبینن و میتونن پول بیشتری جمع کنن مثل کاری ک اقای چا ...

اینایی که گفتی داخل ایرانن نظارت میشه مشخص میشه پول کجا و برای چکاری استفاده شده 

یسری بلاگرای حارج کشور فقط ادای خیر در میارن برای چاپلوسی و سواستفاده عاطفی از مردم و فریب مردم که بگن ادم خوبی هستن برای نمایش دادن و فالور گرفتن 

اینایی که گفتی داخل ایرانن نظارت میشه مشخص میشه پول کجا و برای چکاری استفاده شده یسری بلاگرای حارج ک ...

منظور نوع واسطه گری و اعتماد هست 

یعنی الان مشکل شما با خارج بودنشونه که نمیشه اگه سواستفاده ای شد پیگیری کرد و به بلاگرهای داخلی اعتماد دارید و مشکل شغلشون نیست؟

واقعیت اینجور نمیبینم و من از حرفاتون بیشتر بدبینی و تفکرات سوگیرانه نسبت بهشون گرفتم :) 🤷🏻‍♀️

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

منظور نوع واسطه گری و اعتماد هست یعنی الان مشکل شما با خارج بودنشونه که نمیشه اگه سواستفاده ای شد پی ...

شخصیت شکاکی داری ؟

اینهایی که شما نام بردید همه افراد معروف و شناسی هستن سالها مردم میشناسن ولی یسری بلاگر با گذشتهای مبهم که امکان هیچ پیگیری نیست و چهرهایی هستن که فقط بواسطه اینستاگرام معروف شدن کارشون گرفتن فالور و منبع درامدشون اینستاگرام 

خودت یکم فکر کن تفاوت دارن 

هنرمند با شاخ مجازی تفاوت دارن 

کاش بجای جبهه گرفتن کمی فکر کنیم احساساتی نباشیم 

شخصیت شکاکی داری ؟اینهایی که شما نام بردید همه افراد معروف و شناسی هستن سالها مردم میشناسن ولی یسری ...

والا حرفا شما بیشتر شک و توهم توطئه داره و تو حرفای من بحث احساسی نبود منطقی و طبق گفته هاتون ارزیابی کردم تفکرتون شما سریع گارد گرفتید برچسب به نظر مخالفتون زدید وگرنه من ک شما رو اصلا مخاطبم قرار نداده بودم 😊

منم هیچ علاقه و توجهی به شاخ مجازی ندارم و اونا رو لزوما بلاگر نمیدونم ک بخوام مقایسشون کنم صرفا نحوه و علت جمع اوری پول برای کار خیر توسط این مشاغل توضیح دادم

بلاگرهای درست درمون دنبال کنید تا اکسپلور و خط فکریتون اینقدر مغرضانه نباشه 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️