2777
2789
عنوان

یه راهنمایی کوچیک میخواستم

120 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من چند وقته خیلی استرس دارم و دارم شدیدا از دست میرم یک ماه دیگه کنکوره حالم خیلی بده کلی آرزو دارم سه ساله زندگی نکردم بخاطر کنکور میخواستم به واسطه دانشگاه از خوزستان برم مشهد و به آرزوهام برسم یکی از دوستام گفت بخاطر اینکه کمی آروم بگیری یه سرکتاب بنداز ولی حس میکنم واسه اینکه سمت این چیزا برم هنوز سنم کمه و ....میشه راهنماییم کنید؟؟

سر کتاب بندازی جن و من هم میان به دردات اضافه میشن 

توکل کن تلاشتو بکن و نتیجه مهم نباشه واست

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قدرت بخون جانم اگه توان پرداخت شهریه داری برو کلاس کنکور حتما موفق میشی اگه سوال درسی انگلیسی داشتی هم گمگت میکنم برو جلو حتما موفق میشی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

با قدرت بخون جانم اگه توان پرداخت شهریه داری برو کلاس کنکور حتما موفق میشی اگه سوال درسی انگلیسی داش ...

ممنون عزیزدلم مشاور دارم قلمچی ثبت نام کردم دو سه تا دوره خریدم کلی واسه هدفم جنگیدم اما جدیدا خسته شدم و ضعیف ...💔

وویی نگو من میترسمممممم

والا یه نفر بلد نبود هی بازی میکرد با اینا 

بعد یه مدت جن زیاد میدید تو خونشون 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست...