2777
2789
عنوان

خجالت نمی کشی تو مرد

492 بازدید | 27 پست

@00cody00  

چرا دنبال تفرقه الکی

هم مردی اومدی تو سایت زنونه

هم دنبال دعوا

به خاطر شما بی عرضه هاست که این جامعه درست نمیشه

هنوزم فکرت واسه ۱۰۰ سال پیشه

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلط کرده نر بی همه چیز کاش مدیریت سایت اونقدر با عرضه بود فقط با احراز هویت کامل اونم فقط خانم هارو عضو میکرد واقعا متاسفم

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

یکی گفته عید فطر اهل سنت چه روزیهاومده داره بدو بیراه به اونا میگه

بابا طرف کم عقله

یه مدت تاپیک میزد دنبال پسر زشت باشید

چرا 

چون علاوه بر همه چیزایی که نداره قیافه هم نداره

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

چ فرقی داره

اگه میدونستم که اینجا نمپرسیدم

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

یه خدا زده ی دیگه ای هم هست تو سایت مردک. امروز میگفت ۲۸ سالشه، میگفت جمع های زنونه رو دوست داره، میگفت پیج های ارایشی زنانه رو فالو داره و اصلا هم حس نمیکرد کارش اشتباهه، یه چیز تهوع اوری بود خاکبرسر، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اعلام میشه تو اخبارمنم منتظرم

ممنون عزیزم

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊