از چهار پنج سال پیش که با برادرم ازدواج کرده مادرش تو هیچ مناسبتی تو هیچچچ عیدی تاکید میکنم کلا هیچوقت زنگ نزده یعنی ما از چها سال پیش ندیدیم مادرشونو پدرش هم فوت کرده ..این طبیعیه ؟ مادرم خیلی ناراحت هست از این موضوع میگه داداشم مارو کوچیک کرده که حتی این موارد رو به اونا نمیگه هرچند ادم باید خودش عقل و شعور داشته باشه ..اصلا هفته به هفته که میگذره یه تماس نمیگیره با مادرم چن هفته مریض بود مامانم دریغ از یه تماس نه داداشم نه خانمش حالا همسرم کاسه داغ تر از اشه میگه هر جا میریم بگو داداشت اینا هم بیان در حالی که من دوست ندارم با این اوضاع احوال ببینمشون اصلا مامانم میگه یمدت تماس و رفت و امد نکنیم ببینیم چقد معرفت دارن
به نظرم اینا از روی بی محلی نیست...مدلشونه....بعضیا کلا زیاد اهل رفت و آمد نیستن
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
چرا خونواده عروس باید به پدر مادر تو زنگ بزنن نمیفهمم چه دلیلی داره مگه شما کی هستید خب شما زنگ بزنید به اونا که بازم هیچچچچ دلیلی نداره اینکار و کنید بعد پسر خودش بهش زنگ نمیزنه از دختر مردم چه توقعی دارین
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا