2821
2789

بچه ها گربم خب تو حیاطمون میاد تو بالکن تو بالکن همسایمونم هست انگاری اونجا زایمان کرده جای ما فقط میاد غذا میخوره بچه هاشو ازش گرفتن از صبح داره میو میو می‌کنه اونم شدید داره صداشون می‌کنه لب به غذا اینا هیچی نزده سوراخ سنبه هارو چک می‌کنه برم بالکن همون همسایه بگم بچه هاشو گرفتین میشه بدین خیلی حالش بده 

یوخ یوخ یوخ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گناه

🥺🥺🥺

از همسایه ها میشه پرسید؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
حالم منم بد شدبدجور دلم سوخت💔🥲

من و بگو چقدر خودخوری میکنم حال خودم بدتر یجوری صدا می‌کنه انگار داره بچه هاشو صدا می‌کنه چیکار کنم 🥲🥲

یوخ یوخ یوخ 

وای این چه کاریه. حتما برو. انتظار دارن یادش بره بچه داشته یا چی! اونا هم بچه های به اون کوچیکی رو ن ...

وای دقیقاً مطمئنم همونا گرفتن دقت کردم دیدم سره سینه های گربم حالت شیر گرفتن داره بچم اینقدر بلند بلند داره میو می‌کنه انگار منتظره بچه هاش بیان پیشت خدا از رو زمین برشون نداره من خجالت میکشم برم به بابام بگم بره

یوخ یوخ یوخ 

من و بگو چقدر خودخوری میکنم حال خودم بدتر یجوری صدا می‌کنه انگار داره بچه هاشو صدا می‌کنه چیکار کنم ...

برو بپرس ازشون

بچه گربه ها خیلی سر وصدا دارن شاید باعث ازارشون شده بردن گذاشتن جایی

واااای حالم بد شد

اگه شعورشا دارن برو بهشون بگو

ولی میدونی اگه شعور داشتن ک بچه هاشا ازش جدا نمیکردن😥

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

آره میشه خجالت میکشم به بابام بگم بره بهشون بگه

بگین

شاید افتاده باشه تو خونشون اصلا

🥺🥺🥺🥺

بمیرم برای دلش

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
واااای حالم بد شداگه شعورشا دارن برو بهشون بگوولی میدونی اگه شعور داشتن ک بچه هاشا ازش جدا نمیکردن😥

چی بگم والا برم به بابام بگم بهشون بگه دعا کن پیدا شه 🥲🥲

یوخ یوخ یوخ 

آخی .الان فصل زایمان شونه. نژادش معمولیه؟ چه رنگیه

آره شاید یه هفته دو هفته ای میشه که زایمان کرده نژاد خاصی نداره گربه نارنجی سفید مشکی بزن کالیکو میاد تو اینترنت

یوخ یوخ یوخ 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز