2777
2789
عنوان

چه زود ماه رمضان رسید به انتها

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 19 پست
شما عنوان دیدن به نظرتون مناسب نبود میتونید رد بشین چون اینجا اکثرا خانم هستن چرا نباید تاپیک دوست د ...

اینجا هم میشه یادآوری نماز و دعا و احکام اسلام و شرع کرد در زمانه ای که برخی مشکلات جدی خانواده ها بخاطر بی تقوایی و دوری از موازین اسلامی داره بروز میکنه. بستر پر مخاطبی هست و پتانسیل و استعداد بالایی داره برای نشر تاپیک های سرگشاده پر بیننده و میتونه فرهنگ برجامعه تزریق کنه.
به شخصه در مورد بی حجابی و موارد مصادیق فساد و منافی عفت و حیا،  مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که دریچه و دروازه گناه و تباهی هستن سکوت رو جایز نمیبینم و معمولا ورود میکنم و به چالش میکشم و گزارش هم میزنم گاهی .... کم کاری و سکوت امثال من و شما باعث ظهور و جولان و عرض اندام متمایلین و مدافعین این قبایح میشه. دقت کنیم یه تکالیفی داریم ....

روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هم میشه یادآوری نماز و دعا و احکام اسلام و شرع کرد در زمانه ای که برخی مشکلات جدی خانواده ها ب ...

نمیدونم داری ادا در میاری یا واقعی میگی

اصلا اون تاپیک مورد نداشت بحث کاملا زنونه بود مردی به قول خودت با تقوا باشه داخل اون تاپیک نمیره

حجاب بقیه مواردم کاملا شخصیه 

سلام. إن شاءالله طاعات قبول.

لطفا در صورت تمایل از طریق لینک زیر بصورت کاملا رایگان و آسان با صرف حدود ۲ دقیقه زمان، در سامانه mili عضو بشین. با اینکار به من و شما هرکدوم ۵ میلی گرم طلا داده میشه.

کافیه فقط لینک زیر رو کپی کنید در مرورگر

milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-exwiv

السلام علیک امیرالمومنین علی مولا علیه السلام!

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن