2777
2789
عنوان

شماهم مثل منین یا ن

58 بازدید | 5 پست

مجلس مادربزرگ همسرمه عروس خالشو و دخترخاله هاشو خواهرشوهرم نشستن یکسره مادرشوهرم ب من میگه چای بریز فلان کن چیکار کن 

اخرش ناراحت شدم گفتم به عروس خواهرتون بگین دیگه من خسته شدم 

میگه تو این مجلسا نباید ب فکر این چیزا باشی دیگه 

عذاب وجدان گرفتم اینجوری گفتم 

میترسم کسی شنیده یاشه

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
نه درست گفتی در حد مناسب کار کن

هنوز تازه از بیمارستان برگشته بودم حال یکیشون بد بود

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نیاز نبود اینقدر رک بگی با سیاست میپیچوندی مثلا میگفتی مادرجون حس میکنم فشارم افتاد یکم بشینم ...

خب من قراره سه چهار روز اونجا بمونم قراره همیشه فشارم بیوفته😐