2777
2789

روی دستگاه تناسلیم یک دونه گوشتی نرم و گرد زده دقیقا شبیه خال رنگش قهوه ای روشن و تا متوسط تقریبا ۶ ساله هست و من اصلا فکر نمکردم مهم باشه من بارها با شوهرم رابطه جنسی داشتم نه پیشرفت کرده که مثلا جای دیگه بزنه نه شوهرم گرفته نه من دردی دارم نه خارشی نه سوزشی هیچی خیلی هم نرمه گرد هم هست ولی میترسم برم دکتر ....شوهرم که میگه خال گوشتی چون اگه زگیل میبود منم میگرفتم الان دقیقا ۶ سال یا بیشتره که هست نه هیچ فرقی نکرده 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

رحمم کامل عادی نه درد دارم نه خارش نه سوزش پریودهامم درست همچی اوکی

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه من میترسم 😅

نه نترس زگیل رنگ گوشته دقیقا قرمزخ 

و بود هم شوهرت ازت می‌گرفت بعد چرا اصلا شک ب زگیل داری چرا باید مبتلا شده باشی اصلا 😶

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
نه نترس زگیل رنگ گوشته دقیقا قرمزخ و بود هم شوهرت ازت می‌گرفت بعد چرا اصلا شک ب زگیل داری چرا باید م ...

واقعا پس مال من اصلا قرمز نیست نه شوهرم الان شیش ساله ما باهمیم از همون اول فقط با همسرم رابطه داشتم کاملا شوهرم سالمه نمیدونم اخه میگن از استخر یا باشگاه هم امکان داره بگیری 

واقعا پس مال من اصلا قرمز نیست نه شوهرم الان شیش ساله ما باهمیم از همون اول فقط با همسرم رابطه داشتم ...

عزیزم چطور شیش سال پیش با احتمال کمتر از یک درصد از استخر گرفتی مثلا ولی با احتمال صد در صدی به شوهرت انتقال ندادی خب

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.