2777
2789

تو عقدم 

رفتیم خونه مادرشوهرم عید دیدنی هیچی نیاورد مادربزرگش فوت کرده اینم بگم 

توی ماه رمضان هیچی نمیاره چون روزه 😐

نه شام ن صبحانه هیچی 

گفتم عیبی نداره شایذ همه اینجورین 

رفتم خونه خالم بنده خدا روزه بود یه عالمه چیز آورد 😐😐

وقتای دیگ خیلی کار کنه چای با قند اونم همسرم میریزه یا خود مادرش

اینم بگنم مادرش ۴۶ سالش 

و خونشووووون همیشه پر پر 

حتی فردا شیش رفتیم خونشون دیدم یه عالمه آجیل روی میز 😐😐😐😐😐😐😐

برای خوردن آدم نمیره ولی من بشخصه به مهمون میاد واقعا خجالت میکشم جای بیارم حتی اگ هیچی نداشته باشیم بیسکویتی چیزی میارم 

ریکشن بدید چیکار کنم

اینم بگم دیدم هیچی نمیاره همینجوری نشسته دستاش گذاشته رپ دستش به همسرم گفتم میشه یه لیوان آب بیاری

بازم اینو شنید هیچیکاااار نکرد 

البته ما تازه از مسافرت برگشتیم 

و من هرچی بخرم هرکار کنم میره میخره 

لباس بگیرم میخره طلا بگیرم میخره

حسود هم هست شاید از حسادتش هیچکاری نمیکنخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری از دستت بر نمیاد بعضیا جون تو جونشون کنی ازدستشون یه قطره آب نمیچکه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بعد افطار هم یه سر برو ببین چجوره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب