من کار به دستور اسلام ندارم همسر من تا ۱۵ سالگی ختنه نشده بود میگفت همش سوزش و خارش داتشم و یکمی از ادرار داخل میمونده...رفت ختنه کرد راحت شد با اینکه چقدر سر عملش تعریف میکنه اذیت شده بوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه اصلا هیچ آیه ای نیست که خدا گفته باشه ختنه کنید میترسم بچه مو ختنه کنم و یه عمر عذاب وجدان داشته ...
خوب خیلی از احکام الهی بطور کامل در قرآن نیومده وطریقه ی صحیح و مدنظر خدا تو قرآن نیست مثل نماز روزه طبیعتا یسری از احکام از احادیث وروایات پبامبرو امامان بدست اومده که البته کسیکه این احکام رو در میاره اونقدری دروس مختلف و کتابها ی مختلفو میخونه که بقول معروف سنو سالی ازش میگذره تا به درجه ی اجتهاد میرسه
سلام خوبی؟ برای لپتاپم مشکل پیش اومده یه خانمی اینجا همسرشون خیلی وارد بود اومدم از ایشون سوال بپرسم ...
فدات عزیزم
آهان
به امید خدا که درست بشه 💓🫂🫀🫀
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!