2777
2789
عنوان

چرا بعضیل انقد بی فرهنگن

124 بازدید | 11 پست

امروز تو پارک یه خانم معلولی رو دیدم که با شوهرش اومده بودن پارک

شوهره این خانم همینطور که با دست ویلچر و هل می داد با عشق به صورت زنش زل زده بود و کلا مشخص بود خیلی عاشقشه

حتی یه لحظه هم نگاش از روش برنمیداشت.

همینطور که با لذت نگاشون می کردم وقتی از کنارمون رد شدن یهوو دختر خالم گفت خدا بده شانس نگاه زن کجا مرده کجا بعد با صدای بلندم این حرف و زد که به گوششون برسه

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چیزی که دست تو نیست متاسف نباش

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

میزدی تو گوش دختر خالت میگفتی با این شعور منتظر باش خدا بهت شانسم بده زنیکه

نیازی نبود من کاری کنم

خود مرده شنید اومد گفت صد تاره موی زنم و به یکی مثل تو نمیدم

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

دنیا بد جور گرده باید ترسید از پژواک حرفامون روی زندگی مون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بعضیا نیست دیگه دخترخالته

و این نسبت اصلا انتخاب من نبوده

خب همون موقع ب دختر خالت میگفتی کارش اشتباهه

فرصت نشد تا اومدم یه چیزی بارش کنم

خود آقاهه جوابش و داد

ولی خانمه خیلی خنثی به دخترخالم زل زد