2777
2789

بعضی از مردا و پسرا هم هستن تو این روزای گرونی و تورم بالا و ... صبح تا شب سر کارن برای یه تیکه نون ، برای اینکه حسرتی تو دل زن و بچشون نمونه ، هر چند اوضاع جوریه که هر کاریم ادم بکنه بازم حسرت میمونه‌‌ . خپاستم بگم یه عده از مردا و پسرا واقعا مظلومن خصوصا اونایی که دخترا رو بازی نمیدن ، قلبشون صافه ، شادی خانوادشون براشون مهمه و... . اگه تو زندگی تون چنین مرد یا پسری هست قدرش و بدونید . تو خونه گوهر کمیابه این ادم . لطفا تو این شرایط بیشتر درکشون کنید اینا گناه دارن اهی عین بچه دو ساله نق میزنن ولی تو دلشون چیزی نیس 🙃

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

همسر من که غر هم نمیزنن 

میگن مرد باید کار کنه تا خوانوادش تامین باشن 

تا 1 نصف شب بیدارن برای کاراشون 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

داداشم۴۳ سالشه...مجرده...مهربونه...کاریه...غیرتیه..بسیار خانواده وبچه دوسته...ولی بختش باز نمیشه...ح ...

شاید خودش نمیخواد ازدواج کنه

ایشالله خدا به دلش نگاه کنه و یه کیس خوب سر راهتون بذاره گلم🌱

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

دقیقا همسر من که غر هم نمیزنن میگن مرد باید کار کنه تا خوانوادش تامین باشن تا 1 نصف شب بیدارن برای ک ...

چنین تکیه گاهی نعمته واقعا 

خداهمو برا هم نگه داره عزیزم☘️

میخاااااد ولی همسنش گیر نمیاد یا کسیکه ک بهم بیان

ایشالله خدا نظر می کنه گلم 

توکل کن به خدا 

این مردا رو باید پرستید نه لاشی های بی خانواده را

به نظر من مردای واقعی اینان 

نه نامردای مرد نما

اهوم ولی هرچی نامرد بود اومد سر راه من خانوادم آدمای خوبین نمیدونم دارم کارمای چیو پس میدم

نه اینجوری نگو شاید یه امتحانه

ایشالله یکی که خیلی خوبه قسمتت میشه🌱