2777
2789

ما بامادرشوهروخواهرشوهرم تویه ساختمون هستیم ،رابطه خوبی هم داریم برای پسر خواهرشوهرم فردا میرن خواستگاری واحتمالا همون فردا هم بله برون چون دختروپسر هم ومیخوان ،حالا برای فردا فقط شوهرم ودعوت کردن بدون من شوهر خواهرشوهرم برادرش وباخانمش دعوت کرده به نظرتون من حق دارم ناراحت بشم یانه؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اخه شوهر خواهرشوهرم بابرادرش قطع رابطه است ولی دعوتش کرده گفته باخانمت بیا بعدا جلو من گفتن اخه زشته بدون خانمش دعوتش میکردیم ،ولی من که روزی چند بار هم ومیبینیم ونگفتن فقط شوهرم وگفتن 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
حق داری مجرد نیستن که متاهل شدن و اینکه همسرتون باید باهاشون صحبت کنن اگه شما رو فامیل درجه سه میدو ...

ممنونم بابت راهنماییت چون واقعا نمیدونم حق دارم ناراحت بشم یانه گفتم اینجا مطرح کنم 

بچه ها ممنونم بابت راهنماییاتون همتون گفتید حق بامنه،آخه مونده بودم که حق دارم ناراحت بشم یانه،چون رابطمون خیلی باهم خوبه ،بهم گفتن تونیا درصورتیکه عمو وزنعموی داماد وباهم دعوت کردن 

شما هم الان میتونی ناراحتیت رو ابراز کنیبعضی‌ها کینه ای عستن مراسم بعدی رو هم نمیرن

روم نمیشه شایدم غرورم اجازه نمیده ناراحتیم وابراز کنم اگه میخواستن بهم میگفتن اگه من الان بگم خودم وکوچیک کردم 

روم نمیشه شایدم غرورم اجازه نمیده ناراحتیم وابراز کنم اگه میخواستن بهم میگفتن اگه من الان بگم خودم و ...

پس حتما به شوهرت بگو که به گوششون برسونه

یه کم سرسنگین شو متوجه بشن

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40