ما بامادرشوهروخواهرشوهرم تویه ساختمون هستیم ،رابطه خوبی هم داریم برای پسر خواهرشوهرم فردا میرن خواستگاری واحتمالا همون فردا هم بله برون چون دختروپسر هم ومیخوان ،حالا برای فردا فقط شوهرم ودعوت کردن بدون من شوهر خواهرشوهرم برادرش وباخانمش دعوت کرده به نظرتون من حق دارم ناراحت بشم یانه؟
خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونی اخه شوهر خواهرشوهرم بابرادرش قطع رابطه است ولی دعوتش کرده گفته باخانمت بیا بعدا جلو من گفتن اخه زشته بدون خانمش دعوتش میکردیم ،ولی من که روزی چند بار هم ومیبینیم ونگفتن فقط شوهرم وگفتن
خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙