2777
2789
عنوان

گشنمه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 65 پست
میخاستم مادرشوهرمو بگم ناهار  قرمه گزاشتم با مرغ کله صبح  بعدشوهرم زنگ زد که ناهار نمیام ...

😂😂🤣😂🤣

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت قل قلی

و شوید؟😐😊

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

وای بچه ها خیلی بده خانوم ِ خونه بودن... 😭

فک کن قبلاً مجرد بودیم مامانامون ب موقع غذا درست میکردن، گشنمون میشد سریع غذا میخوردیم کلی حال میکردیم.

ولی الان ک گشنمون میشه خودمون باید پاشیم بریم غذا درست کنیم، تا آماده بشه حداقل یک ساعت و خورده ای زمان می بره، میمیریم از گشنگی... 😭 منم خیلی گشنمه الان... هیچی درست نکردم.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
شیر برنج..بیچاره شوهرم از سر کار بیاد حسابی حالش گرفته میشه😁

واسه ناهار،؟ما شیربرنج عصرونه میخوریما

وای بچه ها خیلی بده خانوم ِ خونه بودن... 😭 فک کن قبلاً مجرد بودیم مامانامون ب موقع غذا درست م ...

از اون لحاظ آره

ولی من خیلی حال میکنم با آشپزی

میرزا قاسمی البته خوردمش😆

جووون😋😋😋