2777
2789

یکهو از دیروز یک عالمه جوشای ریز و زیر پوستی روی کل صورتم زدم طوری که اصلا صورتم معلوم نیست پنجنشنبه هم عروسی دعوتم توروخدا قرصی ماسکی یه چیزی بگید تا پنجنشنبه بهتر بشه 

قرص تتراسایکلین خوبه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره تتراسایکلین خوبه

با شوینده روزانه بشور و چند روز چیزای چزب و شیرین نخور آب زیاد بخور

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

قرص زردچوبه + پن ضد جوش + پماد AD روزی دوبار با پن بشور خشک کت پماد AD بزن صبح و شب هم قرص زردچوبه خ ...

همین جوری برم داروخانه بگم پن ضد جوش؟ برند خاصی نداره؟ قرص زردجوبه هم داروخانه داره؟ 

همین جوری برم داروخانه بگم پن ضد جوش؟ برند خاصی نداره؟ قرص زردجوبه هم داروخانه داره؟

اره اون که ۹/۵ درصد گوگرد داره بگیر 

والا قرص زردچوبه برام خریدن از داروخونه بپرس ببین دارن مارک کورکومکس

Maryam::❤️

بهشون توجه نکنی خوب میشن بخدا .یهو صابون و کرم میزنی بدتر میشی . احتمالا آجیل و گرمی زیاد خوردی اینطور شده

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

از کجا بگیرم معتبر باشه؟ داروخانه؟

عرق کاسنی بخور

ولی این یهویی اومدنش واکنش بدنت ب چیزیه ، باید حتما بری دکتر

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
قرص تتراسایکلین دیگه؟ روزی یه دونه بخورم؟

آره من استفاده می‌کردم کپسول و رنگش نارنجی بود 

دکترم گفته بود روزی سه بار ولی من ترسیدم روزی یه دونه خوردم اما اگه میخوای زود برطرف بشه میتونی دوتا بخوری

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

الان نزدیک پریودیت هست یا نه؟ ممکنه از اونم باشه جوش های یهویی