2777
2789
عنوان

رفتم خیاطی سلام دادم کسی جواب نداد

163 بازدید | 13 پست

حالا این به کنار 

لباسمو از خیاط گرفتم و پوشیدم 

مدل لباسم خیلی جذاب و شیک بود و بهم خیلی میومد 

فقط خیاط از اینه بهم میومد ذوق داشت بقیه 

خانمای اونجا علاوه بر اینکه کسی چیزی نگفت یکم چپ چپ نگام کردن انگار من ارث باباشونو خوردم 

از رفتار آدمای اونجا ناراحت شدم 

چرا اینجوری رفتار کردن بنظرتون؟

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

چقدر رو رفتار و گفتار دیگران زوم‌میکنی

ول کن بابا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا با خودشونم مشکل دارن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

حسود بودن

اره فکر کنم 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

همیشه همینه

مرکز خریدا هر وقت میگم سلام خسته نباشید با لبخند میبینم کتف شون نیست

اما وقتی مثل عمر سعد وارد میشم نه سلامی نه چیزی میخوان خودشونو شهید کنن هر مدل میارن

من با سلام دادن شعورمو به نمایش میذارم

اما متاسفانه بارها دیدم لیاقت این شعورو ندارن خیلیا. طبیعیه. 

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

بعضیا با خودشونم مشکل دارن

دقیقا 

منم خیلی حساسم رو رفتار بقیه 

خیلی انرژیم میاد پایین

دقیقا منم خیلی حساسم رو رفتار بقیه خیلی انرژیم میاد پایین

سعی کن مهم نباشه واست

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

همیشه همینهمرکز خریدا هر وقت میگم سلام خسته نباشید با لبخند میبینم کتف شون نیستاما وقتی مثل عمر سعد ...

فکر کنم دیگه باید اینجوری باشم 

چون هرچقدر محل میدی و احترام میزاری 

فکر میکنن ضعف شخصیتی داری

سعی کن مهم نباشه واست

راستش بلد نیستم 

این مشکلم ریشه در کودکی داره 

بخاطر همین دیگران همیشه برام مهم تر از خودم بودن

اینکه سلام کنید جواب ندن بده اما اینکه پوشیدی انتظار داشتی بقیه هم تعریف کنن انتظار زیادیه

خب من انتظار ندارم تعریف کنن ولی حداقل میتونستن چپ چپ نگام نکنن