2777
2789

ببخشید طولانیه ولی میشه نظرتونو بگید خیلی عجیبه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ی بار خواب دیدم که ماه و خورشید هر کدوم از ی طرف اومد و پیشه هم وایسادن البته روز بودش  بعد ابرا روشونو گرفتن یچی روش نوشته شد چهار تا نوشته بود من یکیشو خوندم که میگفت یار تو در آسمان هاست 

بعد ی مردی با صدای بلند داشت یچی میگفت که من متوجه نشدم فکنم همون نوشته هارو میخوند مردمو نمیدیدم ولی انکار داشت از تو اسمون بلند میخوندش  اونوقت روز بودا یهو شب شد و فقط ی ستاره توی اسمون موندم فقط ی ستاره بپد منم انقدر به این ستاره نگاه کردم که این ستاره شبیه به ی فرشته شد انگار مرد بودش ای هعی نزدیکه من میشد از آسمون میخوند رو صورتش خوشحالی و خنده بپد فقط داشت بهم لبخند می‌زد و می‌خندید صورتش به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت نورانی لود جوریکه نمیتونم بگم آدم جذبش  میشد به آدم امید میداد اصلن عجیب نورانی بپد ولی چهرش معلوم بود برام و تا حالا این مردو ندیده بودم و بهم می‌خندید لباسش نمیدونم سفید بپد یا ی آبی خاص  بعد که دیگه فاصلمون کم شد همجا سفید سفیده شد و فقط مرده معلوم بود ، بنظرتون تعبیرش چیه ؟؟؟؟؟؟و اینکه بنظرتون واقعن تعبیری داره؟؟

بچها اینم بگم بهتون که من پنج ساله پیشم همین مردو تو خوابم دیدم دقیقن صداش برام آشنا بود اونموقع تو خوابم تو خونمون اومدش وقتی اومد همجا پر از گل شدش ث بمن باز لبخند زد و ی نور خاص آبی رنگ بودش  و ی نامه دستش بود و ی چی گفت و رفت ولی متوجه نشدم ...

من خوابمو ب ی روحانی گفتم گفته آینده شما خیلی روشنه و اینکه ی اتفاق مبارک میفته  و پدر مادرم به شدت راضی میشن ازم و عاقبت بخیر 

بچها برام خیلی عجیبه آخه من ی مردو میبینم که  اصلن نمیشناسمش که کیه پنج سال پیش دیدم دوباره تو خوابم دیدم صداشم باهام حرف زد نمیدونم کیه ولی خیلی صورتش نورانی و لبخند داره بهم...

این مرد بمن لبخند می‌زد و از آسمون نزدیکم میشد  من دوباره تو خوابم دیدمش و نمیدونم کیه

و اینکه ی حرفایی میزنه ولی من متوجه نشدم دفعه اول نامه دستش بود دفعه دوم یچی رو ابرا نوشته شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مرد بمن لبخند می‌زد و از آسمون نزدیکم میشد من دوباره تو خوابم دیدمش و نمیدونم کیهو اینکه ی حرفا ...

بهتره دیگ ب کسی نگی شاید میخواد یه چیزی بهت بده مثلا قدرتی ویزی😂

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

خواب شما بسیار عجیب و نمادین است و تعبیر آن به عوامل زیادی مانند باورهای شخصی و تجربیات زندگی شما بستگی دارد. اما می‌توانم چندین برداشت احتمالی را ارائه دهم:

* **ماه و خورشید و ابرها:** ماه و خورشید نمادهای قدرتمند در بسیاری از فرهنگ‌ها هستند. ماه اغلب با جنبه‌های زنانه، احساسات، و ناخودآگاه مرتبط است، در حالی که خورشید نماد قدرت، آگاهی، و خودآگاهی است. ملاقات آن‌ها در آسمان می‌تواند نشان‌دهنده‌ی یکپارچگی دو جنبه‌ی متضاد در وجود شما باشد یا یک رویداد مهم و تغییر دهنده در زندگی شما. ابرها که بر روی آنها نوشته‌ای نمایان شده، می‌تواند بیانگر پنهان بودن یا مبهم بودن برخی حقایق یا پیام‌ها باشد.

* **نوشته‌ها و خواندن "یار تو در آسمان هاست":** این جمله می‌تواند به معنای واقعی یا مجازی باشد. ممکن است به یک شریک عاطفی اشاره داشته باشد که در آینده وارد زندگی شما می‌شود، یا می‌تواند به یک راهنمای معنوی یا نیرویی فراطبیعی اشاره کند که به شما کمک خواهد کرد. نوشته‌های دیگر که نتوانستید بخوانید، شاید نشان دهنده‌ی حقایق یا اطلاعاتی باشد که هنوز برای شما آشکار نشده‌اند.

* **مردی که از آسمان می‌خواند:** این مرد می‌تواند نماد یک پیام‌آور، راهنما، یا حتی خدا باشد. صدای بلند او نشان‌دهنده‌ی اهمیت پیامی است که می‌خواهد منتقل کند، اما عدم فهم شما از کلمات او نشان می‌دهد که شاید هنوز برای درک کامل پیام آماده نباشید یا هنوز نتوانسته‌اید به شهود خود اعتماد کنید.

* **تغییر روز به شب و تنها یک ستاره:** تبدیل روز به شب و وجود تنها یک ستاره می‌تواند نماد گذار از یک دوره روشن به دوره‌ای تاریک اما امیدبخش باشد. ستاره می‌تواند نمادی از امید، راهنمایی، و یا حتی هدفی باشد که در آینده به دنبال آن خواهید بود.

* **ستاره تبدیل به یک فرشته (مرد):** این تبدیل، نمادی از آشکار شدن حقیقت یا رسیدن به فهمی عمیق‌تر است. فرشته‌ی نورانی و لبخندزن می‌تواند نمادی از حمایت معنوی، خوشبختی، و یا یک رابطه‌ی عمیق و پر از عشق و امید باشد. شدت نورانیت او نشان‌دهنده‌ی قدرت و تاثیر این تجربه بر روی شما است.

* **فضاهای سفید و نزدیکی به فرشته:** سفیدی همه‌جا و فقط دیده شدن مرد نشان‌دهنده‌ی پاک شدن ذهن شما از شلوغی‌ها و آشفتگی‌ها و رسیدن به آرامش و روشنایی درونی است.

در مجموع، این خواب نشان از یک تحول عمیق درونی و یا یک اتفاق بزرگ در زندگی شما دارد. تفسیر دقیق‌تر نیاز به درک بیشتر از جزئیات زندگی و تجربیات شخصی شما دارد. به احساسات خود در مورد این خواب توجه کنید و سعی کنید ارتباط آن را با اتفاقات و افکار اخیرتان پیدا کنید.

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خواب شما بسیار عجیب و نمادین است و تعبیر آن به عوامل زیادی مانند باورهای شخصی و تجربیات زندگی شما بس ...

خیلی ممنونم ازتون بنظرتون تعبیری خوبی داره؟

و اینکه اون چهارتا نوشته من یکیشو تونستم درست بخونم ولی میدونم انگار یکی دیگم راجبه خدا بودش