حسبی_الله_ مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 910 عنوان فلافل اهواز ❤️🔥 140 بازدید | 3 پست خودم بچه اهوازم یه خیابون هست به نام لشکر آباد از اول تا آخرش فلافلیه بعد چون تعدادشون خیلی قیمتشون خیلی ارزون مثلا با ۱۰۰ تومن هم اینجا میتونی بخوری هم میتونی ببری خونه پر کن بخوره خلاصه خاستین بیایین اهواز حتما یه سر بزنید 1404/01/09 | 11:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sophie_sophie عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 4862 حالا کی اهوازو به چشم میبینه دلت خوشه ها🥲 من با اینکه جنوبیم ولی سفر اصلا نرفتیم تاحالا 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
حسبی_الله_ مدیر استارتر عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 910 حالا کی اهوازو به چشم میبینه دلت خوشه ها🥲 من با اینکه جنوبیم ولی سفر اصلا نرفتیم تاحالا چرا هر ساله خیلیا میان اهواز
کوچولوموچولوو عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 303 ننه و بابای دختر جهاز و سیسمونی کامل میدنمثل ننه و بابای پسر گدا نیستن.که هیچی به پسر نمیدن و موقع پیری آویزونش میشن🤣🤣🤣اندازه همون جهاز هم به پسرشون نمیدن.بدبخت فقط بلدی سریع تاپیکت قفل کنی بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟