2777
2789
عنوان

کیا اینجا تونستن توپولی بشن

56 بازدید | 12 پست

چی کار کردین غذای زیاد خوردین؟ 

یکی گفته بود نشاسته میخورده چاق شده🤔

خودم جوانه گندم و پودر جنسینگ ، اما برگشت داشت، بدنسازی هم که نمیتونم برم فعلا ، 

یک ماه دیگه کمتر ، عروسی داریم هم خودم میخام چاق تر بشم هم خواهرم که خیلیییی استخونیه ، تجربه دار ها هر چی میدونید بگید 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

توصیه من اینه بدون ورزش بخوای چاق شی فقط میشه شکم پهلو حیفه با بدنت بازی نکن چاقی باید اصولی باشه

اون شکمی ک میاری بعدا چند سال باید خودتو بزنی در و دیوار یکم اب شه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا قسم لاغری تو‌یه لول دیگس

اگه واسه جنس مخالفه من با پسرای باکلاس و پولدار هم صحبتم حتی با خانم های باکلاس

همشون وزن ۴۰ تا ۵۰ کیلو می پسندن حتی واسه قد بلندا

هانده ارچل و ببین

اصلا لاغری یه جور خوشتیپت میکنه و کلاستو بالا میبره

دنبال وزن گرفتن نباش اصلااا

کاربری دست دو نفره 

اتفاقا ۹۰ درصد مردای ایرانی زن تپل دوست دارن

اره راننده کامیونا دوست دارن

بابا چاقی و تپلی افتضاحه وحشتناکه

هر کی ام‌ دوست داره بد سلیقه هست

شاید زبونی باشه ولی مردای اطراف من به تپلا میگن‌ بشکه

دنبال کسی هستن بتونن باهاش پرس بزنن

مچ پا و دست لاغر اولویت اول رل من بود 

لاغر کنید

هم سالم ترید هم خوشتیپ و زیباتر

کاربری دست دو نفره 

اره راننده کامیونا دوست دارنبابا چاقی و تپلی افتضاحه وحشتناکههر کی ام‌ دوست داره بد سلیقه هستشاید زب ...

من چیزی که توی جامعه واقعیت داره رو گفتم توهین نکردم 

چقد شما خوبید که قبل از هرچیز شرایط رلاتون اندازه مچ دستو پائه

بجای اینکه پشت سرهم تاپیک بزنی یه عنوان شاخ درار بزن همه بیان

نه آخه دو ماهه تاپیکام نمیاد بالا مجبورم پشت سر هم بزنم تا وقتی بیاذ😂😂

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بخدا قسم لاغری تو‌یه لول دیگساگه واسه جنس مخالفه من با پسرای باکلاس و پولدار هم صحبتم حتی با خانم ها ...

نه برای جنس مخالف نه اصلا تو فازش نیستم حتی در آینده هم اگه اگههه ازدواج کنم ، همون بدنسازی و خوش استایل بودن رو پیش میگیرم نه چاق شدن ، دغدغه ی الان من اینه که همیشه باید استرس لباسامو داشته باشم اکثر شلوارا برام قشنگ نیستن مثلا دمپا چون رون ندارم شل وایمیسته

خوشا ب سعادتتون دو وعده پر و پیمان هر روز برنج بخور

طب سنتی بهم گفت برنج برای شما برعکس عمل میکنه و بیشتر آب میشید پودر جنسینگ میخوردم اشتهام رفت بالا دو بشقاب برنج میخوردم اصلا تکون نخوردم