من وسواس دارم ی مدت دارو میخوردم قطعش کردم،بعد سر ی موضوعی استرس شدید گرفتم وسواسم بدتر و شدیتر شد،تعداد دفعات شستشوی دست و صورتم زیاد شد،دوباره تحت نظر پزشک قرص قبلی رو شروع کردم به مصرف،الان چند هفته میگذره پوستم چسبناک شده،اوایل فکر کردم بخاطر شستوشو زیاد شده،الان بیست روزی میشه زیاد نمیشورم ولی همچنان دستم و حتی کف پام چسبناک و قسمتهایی از بدنم ،حتی وقتی از حمام میام ،نمیدونم چیکار کنم ؟خیلی کلافه ام😭الان اصلا زیاد نمیشورم بگم از اونه یعنی بخاطر قرصه ؟؟
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لازم نیست نگران چیزی باشی چیزی باید بشه رو برات رمق میزنه
پس دلیلی واسه نگرانی نیست
کارتو بکن حرفتو بزن راهتو برو بخواد بشه تو بخوای یا نخوای میشه یا نمیشه
پس ولش کن
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه