2777
2789
عنوان

واقعا هیچکس نمیدونه 😭😭😭

264 بازدید | 12 پست

سلام 

من وسواس دارم ی مدت دارو میخوردم قطعش کردم،بعد سر ی موضوعی استرس شدید گرفتم وسواسم بدتر و شدیتر شد،تعداد دفعات شستشوی دست و صورتم زیاد شد،دوباره تحت نظر پزشک قرص قبلی رو شروع کردم به مصرف،الان چند هفته میگذره پوستم چسبناک شده،اوایل فکر کردم بخاطر شستوشو زیاد شده،الان بیست روزی میشه زیاد نمیشورم ولی همچنان دستم و حتی کف پام چسبناک و قسمتهایی از بدنم  ،حتی وقتی از حمام میام ،نمیدونم چیکار کنم ؟خیلی کلافه ام😭الان اصلا زیاد نمیشورم بگم از اونه یعنی بخاطر قرصه ؟؟

دیگه نشور شاید درست شد

به دکترتم بگو

سلام

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

اونم مال استرسه احتمالا دارو جواب نداده و احتمالا

تعریقت بو هم میده 

فقط مال استرسته

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس رو پوست خیلی تاثبر میزاره حالا هر نوعشخودم از وسواس زیادی هلاکم خدا کمکمون کنهمن دیگه از شدت ت ...

ب هیچ عنوان قهوه و نسکافه نخور

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
استرس رو پوست خیلی تاثبر میزاره حالا هر نوعشخودم از وسواس زیادی هلاکم خدا کمکمون کنهمن دیگه از شدت ت ...

انشالله خدا کمکمون میکنه،به قلبت فشار نیار عزیزم 

اصلا زیاد نمیشورم خیلی نرمال ،به دکترم گفتم ،گفت چنین عارضه ایی تاحالا گزارش نشده

اون زر میزنه یا اطلاعش کمه همه جی درمان داره 

اینو بدون خدا هواسش به همه چی تو هست 

لازم نیست نگران چیزی باشی چیزی باید بشه رو برات رمق میزنه

پس دلیلی واسه نگرانی نیست

کارتو بکن حرفتو بزن راهتو برو بخواد بشه تو بخوای یا نخوای میشه یا نمیشه

پس ولش کن 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
انشالله خدا کمکمون میکنه،به قلبت فشار نیار عزیزم

من قبلا پوستم عالی بود 

قلبمم همینطور اما الان هبچکدوم رو روال نیستن گاهی انقدر از زندگی خسته م ک دوس دارم یه سرمی چیزی بزنن شاید شد یه روز خوابیدم

حتی خوابامم با استرسه و خواب بد

ب هیچ عنوان قهوه و نسکافه نخور

ولی یبار سرما خورده بودم کلا نه بو نه مزه حسنمیکردم ی قرص قهوه از داداشم گرفتم حتی نصفش هم نخوردم 

یه جوری تپش قلب گرفته بودم ک نفسم بالا نمیومد