2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گفت موهاتو بفروش

337 بازدید | 15 پست

راستش چند شب پیش با خالم صحبت میکردیم در مورد اینکه فلانی موهاش رو فروخته.....منم گفتم مادرشوهرم گفته موهاتو بفروش.....واقعا هم گفته بود چون میگفت اگه میخوای کوتاه کنی بفروش.....اصلا هم آدمی نیست که بخواد اذیتم کنه و بگه بروسر کار همین جوری گفت....خلاصه منم بخ خالم گفتم ....شوهرم شنیده میگه منو سکه یه پول کردی .....فکر میکنن ما گداییم ووووو...بخدا نمیتونم حتی با فامیلامون حرف بزنم 

حق با شوهرت بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣راست گفته خب بنده خدامنم عنوان تاپیکت رو دیدم همین اومد تو ذهنم

کلا حرف این بود فلانی موهاش رو فروخته یانه منم گفتم مادر شوهرم گفته بفروش ....حالا بنده خدا اصلا آدمی نیست که بخواد بگه باید پول بیاری همین جوری گفت .....به همسرم حق میدم اما خیلی بد حرف زد

میه چرا به خالت گفتی الان فروختن مو طبیعی شده

طرز فکر مردا همینه..مثلا من با خواهرم راحتم خونه م باشه ..غذا از قبل باشه باهم میخوریم مشکلی هم نداریم ولی شوهرم اصرار داره که غذا بپزم..مثلا خواهرم فکر دیگه نکنه

میه چرا به خالت گفتی الان فروختن مو طبیعی شده

حتما به غرورش برخورده که به خاله گفتی میخوای موهاتو بفروشی. چون احساس می‌کنه الان خاله میگه که این مرده نتونسته شما رو از لحاظ مالی تامین کنه که حالا میخوای مو بفروشی. واسه همین به غرورش برخورده. شما دیگه به کسی نگو.