2777
2789

چیکارش کنم شیر ندم خیلی بی قراری میکنه اینقد میخوره ک نفس هاش سنگین میشن تو خواب میارع بالا خیلی باید مواظب باشم .شیر خشک اپتامیل پرونوترا میدم.از تو خواب میپره همش شکشمش ورم کرده الان..

من تخصصی ندارم ک راهنمایت کنم ولی به نظرم شیر خوردن زیاد درست نیست و رفلاکس میاره در اینده معده درد میاره ب نظرم حتما پیش دکتر متخصص خوب ببرین ببینین نیاز بدنش چیه ک شیر خورد زیاد ینی سیر نمیشه 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تخصصی ندارم ک راهنمایت کنم ولی به نظرم شیر خوردن زیاد درست نیست و رفلاکس میاره در اینده معده درد ...

دکتر گفت بهترین شیر همینه ک میدم خیلیم سخت گیرم میاد.ولی ب قول شما سیر نمیشه باید شیر عوض کنم .ممنون از شما

دکتر گفت بهترین شیر همینه ک میدم خیلیم سخت گیرم میاد.ولی ب قول شما سیر نمیشه باید شیر عوض کنم .ممنون ...

سیر میشه گلم منتهی متوجه سیر شدنش نیست برای همین بالا میاره و ورم می‌کنه معدش ،نوزادت دوست داره مک بزنه بخاطر همین گریه می‌کنه فک میکنی سیر نشده دوباره شیر بخوردش میدی ،پستونک بده بعد شیر ببین بازم گریه میکنخ

دکتر گفت بهترین شیر همینه ک میدم خیلیم سخت گیرم میاد.ولی ب قول شما سیر نمیشه باید شیر عوض کنم .ممنون ...

قربونت بازم با دکتر دیگ مشورت کن چون از نیاز طبیعی بگذره بقولی معدش گشاد میشه سیر نمیشه 

اندازه داره دیگه ،بیشتز از اون نده ،دیذی بی قراری می‌کنه پستونک بذار دهنش

مامانم مخالف پستونکه دلایل درستی هم میگه ولی فک کنم بچه سیر نمیشه اپتامیل چرب نیس فک کنم باید شیرخشک عوض کنم 

قربونت بازم با دکتر دیگ مشورت کن چون از نیاز طبیعی بگذره بقولی معدش گشاد میشه سیر نمیشه

کلا بخورن شوهرم دخترم اونا خیلی زیادع روی میکنن تو خوردن ولی دیگه اوضاع این داره خطرناک میشه 

مامانم مخالف پستونکه دلایل درستی هم میگه ولی فک کنم بچه سیر نمیشه اپتامیل چرب نیس فک کنم باید شیرخشک ...

دکتر  بچه ی من می‌گفت پستونک بده ،من تا ۹ماهکی دادم و جمعش کردم فقط بعضی وقتا میدادم ک راحت باشه ،اصولی باشه چیزی نمیشه و بچه عادت نمیکنه ،اگه بچه وزن گرفته بهش میسازع نباید عوض کنی ،چون سیستم بچه بهم میریزه ،سیر شدن ب چرب بودن نیست ک حجم معده پر بشه سیر میشه ،در کل بچه ها دوست دارن مک بزنن ،دختر من ۴سالشع هنوزم بعضی وقتا تو خواب مک میزنه 😂

کلا بخورن شوهرم دخترم اونا خیلی زیادع روی میکنن تو خوردن ولی دیگه اوضاع این داره خطرناک میشه

اره گلم این بچست الان ک این نمیفهمه  شاید اذیت شی ولی نزار کار ب جای باریک بکشه چون رفلاکس بچه خیلی اذیتت میکنه

دکتر بچه ی من می‌گفت پستونک بده ،من تا ۹ماهکی دادم و جمعش کردم فقط بعضی وقتا میدادم ک راحت باشه ،اص ...

وزن گرفته ۳بود الان۴۳۰۰شده.الهی عزیزم خدا نگه دار دخترت باشه.فردا برم پستونک بخرم دیگه چاره ای نیس اینقد نفس هاش سنگینه الان نشستم بالا سرش

وزن گرفته ۳بود الان۴۳۰۰شده.الهی عزیزم خدا نگه دار دخترت باشه.فردا برم پستونک بخرم دیگه چاره ای نیس ا ...

پستونک ارتودنسی بگیر براش هیچی نمیشه  ،ولی بیشتر از یک سالگی نده تا این نوزادیش بگذرع اون حالت رفلاکس معده و روده باعث میشه بچه بخواد بیشتر مک بزنه چهار ماهگی و رد کنه خیلی بهتر میشه میتونی دیگه پستونک ندی ،قربونت خدا بچه های شمارم حفظ کنه