من تخصصی ندارم ک راهنمایت کنم ولی به نظرم شیر خوردن زیاد درست نیست و رفلاکس میاره در اینده معده درد میاره ب نظرم حتما پیش دکتر متخصص خوب ببرین ببینین نیاز بدنش چیه ک شیر خورد زیاد ینی سیر نمیشه
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامانم مخالف پستونکه دلایل درستی هم میگه ولی فک کنم بچه سیر نمیشه اپتامیل چرب نیس فک کنم باید شیرخشک ...
دکتر بچه ی من میگفت پستونک بده ،من تا ۹ماهکی دادم و جمعش کردم فقط بعضی وقتا میدادم ک راحت باشه ،اصولی باشه چیزی نمیشه و بچه عادت نمیکنه ،اگه بچه وزن گرفته بهش میسازع نباید عوض کنی ،چون سیستم بچه بهم میریزه ،سیر شدن ب چرب بودن نیست ک حجم معده پر بشه سیر میشه ،در کل بچه ها دوست دارن مک بزنن ،دختر من ۴سالشع هنوزم بعضی وقتا تو خواب مک میزنه 😂
وزن گرفته ۳بود الان۴۳۰۰شده.الهی عزیزم خدا نگه دار دخترت باشه.فردا برم پستونک بخرم دیگه چاره ای نیس ا ...
پستونک ارتودنسی بگیر براش هیچی نمیشه ،ولی بیشتر از یک سالگی نده تا این نوزادیش بگذرع اون حالت رفلاکس معده و روده باعث میشه بچه بخواد بیشتر مک بزنه چهار ماهگی و رد کنه خیلی بهتر میشه میتونی دیگه پستونک ندی ،قربونت خدا بچه های شمارم حفظ کنه