2777
2789
عنوان

سرفه😭

171 بازدید | 19 پست

بچه هاتقریبا ی هفتس این مریصی از پا در  اورده منو

اولش با گلودرد شروع شد

+سرفه بدن درد شدید سردرد. تهوع بی اشتهایی

لرز شدید

ولی هروز ی مدل میشه سرفه خیلییی روم موندخ

سرم میزارم تا صب ی بند سرفه نیده

هرچی دارو میخورم. بازم سرفه مردم😭😭😭

سرفه های من بعد دوماه هنوز خوب نشده بدتر هم شده 

معلوم نیس چه ویروسی بود!

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ی هفتس گرفتم خوب نمیشم عزیزم شما چند وقته گرفتی؟تنگی نفسم انگار گرفتم

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرگیجه های شدید دارم

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›
ی هفتس گرفتم خوب نمیشم عزیزم شما چند وقته گرفتی؟تنگی نفسم انگار گرفتم

منم سرگیجه

چشمام صب چرکی شدن سرخ

الان نفس تنگی دارم همراه سرفه

خودمو میکشم از بس سرفه. دارم.  ی خلط کنده بشه نفسم راست بشه

انگار تو سینم ی قلقلک. همش باعث سرفم میشه

منم سرگیجه چشمام صب چرکی شدن سرخ الان نفس تنگی دارم همراه سرفهخودمو میکشم از بس سرفه. دارم. ی خلط ک ...

تب لرزم داشتی؟این لعنتی چیه هیچی اشتها ندارم

ی سوال مزه ها واست فرق نکرده؟من بیمزه شده غذاها واسم اصن ی مزه بدی میده

تب لرزم داشتی؟این لعنتی چیه هیچی اشتها ندارمی سوال مزه ها واست فرق نکرده؟من بیمزه شده غذاها واسم اصن ...

اولش و لرززززززز شدید و بدن درد. 

پنج تا پتو کاپشن تنم کردم کفاف نکرد تا صب مردم. 

الان دهنم بی مزس

آب خوردم تلخ تلخ بود فک کددم مشکل از آبه

نگو دهنم تلخه

اب خوردم انگار ت آب قرص حل بشه همینقد تلخ

اولش و لرززززززز شدید و بدن درد. پنج تا پتو کاپشن تنم کردم کفاف نکرد تا صب مردم. الان دهنم بی مزسآب ...

وای پس ویروس جدیدس گفتم شاید بخاطر کم خونیخ اخه ابریزش بینی اصن ندارم بگم سرما خوردگیه 

کاش حداقل مزه هارو درست میفهمیدم دقیقا افتضاحهه

دلم ب غذا نمیره. اصن مث حامله ها

نمیدونی چقد شول میکشه خوب سیم؟

1ماه بود سردرد امونمو بریده بود در حدی که میخاستم برم دکتر مغز و اعصاب الان هم 3 روزه صدام رفته شدید گرفته انقد هم سرفه میکنم حالت تهوع دست میده بهم نمیدونم چیه اصلا 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند...