2777
2789

بچه ها یه اتفاق عجیبی که تازگیا برام میوفته اینه که مثلا افرادی که بهشون بدی کردم یهو پیداشون میشه و سر راهم قرار میگیرن انگار که یه فرصتی باشه حلالیت بگیرم. مثلا دوست دبستانم که خیلی بهش بدی کردم و همشه دنبالش بودم معذرت خواهی کنم و پیداش کنم، خودش بعد از 15 سال بزور شمارمو پیدا کرده پیام داده حالمو بپرسه🙂

یا مثلا فروشگاهی که توی بچگی خرید کردم و یادم رفته پولشو بدم و وقتی برگشتم خونه مامانم متوجه شده پولشو ندادم چون از حسابش کم نشده ولی چون بچه بودم ادرسش یادم رفته بود که همونموقع به مامانم بگم و بعدم از اون شهر رفتیم. حالا که مسافرت میریم یهو اتفاقی از روبروی همون فروشگاه رد میشیم و صحنه های بچگی یادم میاد که اینجا همونجا بوده پس برم پولشو به امروز حساب کنم بدم. یا اتفاقای این مدلی حالا اینا مثال بودن. سنی هم ندارم همش 20 سالمه ولی میترسم میگم نکنه مردنم نزدیکه که اینجوری همه چی داره سر راهم میاد کع حقی به گردنم نمونه🥲 یک ماهه یه تیکه پشت سرهم داره پیش میاد. خوشحالم اما میترسم

اره از وقتی بابابزرگم مرد بعد مامانبزرگم گفت انگار میدونست اخلاقش فرق کرده بود منم از اون موقع ۹ سالم بود تا الان هرماه یروز فک میکنم قراره بمیرم و این حس و خدا انداخته تو جونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کلا اتفاقات جوری چیده میشه که تورو سوق بده ب اون جهتراستش از یک نفر هم پرسیدم ولی گف یا برای یاد ...

البته من خودم از وقتی زندگی پس از زندگی رو نگاه کردم تصمیم گرفتم تغییر کنم و از همون موقع شرایطش برام جور شده

اره از وقتی بابابزرگم مرد بعد مامانبزرگم گفت انگار میدونست اخلاقش فرق کرده بود منم از اون موقع ۹ سال ...

فکر میکنم الکی باشه. من یادمه یه مدت بچگی اینجوری شده بودم باز. بعد از اون ده سال زنده موندم هنوز 

شاید اینطوری که میگی باشه ولی ترس که نداره اتفاقا جای شادی داری چون خدا دوست داره که داره اینا رو به ...

ترس نداره؟  مگه من چندسالمه تازه امسال دانشگاه رفتم😐

بنظر من این یه نشونست که خدا دوستت داره و نمیخواد با این گناهها ادامه بدی دوست داره ادامه مسیر زندگیت یاد همین گناهها بیافتی و خطا نکنی و خیلی خوب ادامه بدی. اینها تذکره. 

توکل بر خدای مهربان

من اگه الان مثلا بگم چقدر فلانی خره ک فلان اتفاق واسش افتاده ...دقیق فرداش اون کار واسه خودم پیش میاد ..یعنی دقیق خدا می‌زاره تو کاسه ام....ماها انسان های برگزیده آیم شاید،😅

بنظر من این یه نشونست که خدا دوستت داره و نمیخواد با این گناهها ادامه بدی دوست داره ادامه مسیر زندگی ...

اره چون از وقتی زندگی پس از زندگی رو دیدم و تصمیم گرفتم تغییر کنم اینا داره پیش میاد

من اگه الان مثلا بگم چقدر فلانی خره ک فلان اتفاق واسش افتاده ...دقیق فرداش اون کار واسه خودم پیش میا ...

😂😂😂😂😂وای دوستم یه بار یکی ناشنوا بود گفت این کره؟ 

سوال کرد اما با یه حالتی. فرداش بیدار شد پرده گوشش پاره شده بود باااااورت میشه؟  دکتر گفت چندماه طول میکشه درمان شه

پشمامون ریخته بود