2777
2789

تاپیک پربازدید که آقا به مشکل خورده 

کلی هر هر و خنده و قضاوت 

چقدر ما اتفاق تو تقدیرمون پیش اومده که با خودمون گفتیم با چه عقلی اینکار کردیم 

هنوز نمیدونند به وقتا بلا و امتحانی هست که خدا چشم و عقل آدم را میبنده و دچار میشیم

بیشعوری هست وقتی یه آدم گرفتار شده این رفتار را دارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و کسی که من و خیلی از کاربرهای دیگه رو هرزه خطاب کردجالبه با این همه توهین همچنان در نی نی سایت جولا ...

واقعا بعضیا مفت دنیا و آخرت خودشون نابود می‌کنند 

شما که آب دهن سگ نجس نمیشی،اونع که خودشو مدیون کرد

یه لحظه دوستان ،قاطی کردم.

اون آقا زن نما بوده؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

میشه یکی درست جریان رو بگه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بعضیاشون معلوم بود از آقایون ضربه بدی خوردن مردستیزشدن افراطی....

نرمال نبودن بعضیا

یکی گیر داده بود دختر خوب نمیخواید حقتونه

بابا جان یکی شمارو نخواسته اون بدبخت چه کنه😂

حالا مجازی مهم نیست ولی تو دنیای واقعی زن ستیزی و مردستیزی فاجعه بار میاره

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

و کسی که من و خیلی از کاربرهای دیگه رو هرزه خطاب کردجالبه با این همه توهین همچنان در نی نی سایت جولا ...

اون آقا ؟